Magyar leiras:

Azon programoknál, ahol a helyszín sajátosságai miatt nem tartható a látogatók közötti másfél méter, továbbra is ajánljuk a maszk viselését.
_______________________________________________________________________________________

2022. szeptember 13-tól (kedd) újra indul a Nyugdíjas torna a MOMkultban minden kedden és szerdán két turnusban (08:30, 09:30).
Egy turnus maximális létszáma 15 fő. A közös használatú tornamatracokon kötelező mindenki számára saját védőfelület (törülköző, jógaszőnyeg stb.) használata.


Jegyinformáció:
Kedvezményes jegyvásárlás feltétele a lakcímkártya vagy Hegyvidék kártya.

1 fő havonta 3 alkalomra válthat kedvezményes jegyet, kizárólag saját használatra, a vásárlás során rögzítésre kerül a vásárló neve és kedvezményes jegy esetén a kedvezményre jogosító kártya száma – az adatokat kizárólag a program kapcsán rögzítjük, a hónap leteltével megsemmisítjük. Az adatvédelmi tájékoztató itt. 

A következő hónapra minden hónap 3. hetétől 10 napig válthatóak kedvezményes jegyek. Előjegyzésre, jegyvisszaváltásra és jegycserére lehetőség nincs!

2022. szeptemberétől a kedvezményes ár 500 Ft/alkalom. A jegyváltási lehetőség megnyitása utáni 11-ik naptól az üresen maradt helyek, 1000 Ft-ért kaphatók BÁRKINEK, akár a kedvezményes három alakalmon felül is.

Jegyvásárlás: a MOMkult jegypénztárában nyitvatartási időben: mindennap  13 órától 19 óráig

A gerinctorna foglalkozások általában a Szabó Lőrinc teremben lesznek, de esetenként más termekbe is átkerülhetnek!