Látogatói információk

JEGYPÉNZTÁR NYITVATARTÁS

Tisztelt Látogatók!
A jegypénztár nyitvatartása:
hétfő–péntek 13:00-19:30
hétvégén: rendezvényekhez igazodóan

SORTÁVOLSÁG

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a Színházterem karzatára történő jegyvásárlás esetén vegyék figyelembe, hogy a széksorok közötti távolság minimum 17- maximum 24 cm.

ÉPÜLETHASZNÁLAT

 • Akadálymentes bejárat | A MOM Kulturális Központ akadálymentes bejárata a főbejárattól jobbra található. Az épületen belül minden akadálymentesen megközelíthető. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére további segítségnyújtás tekintetében.
 • Ruhatár | A MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. ruhatára az Önök kényelmét szolgálja. Kérjük, hogy kabátjukat, esernyőjüket és nagyobb méretű táskájukat a ruhatárban helyezzék el, mert ezek akadályozhatják a széksorok közötti közlekedést. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a ruhatár a rendezvényt követően egy óráig tart nyitva, ezt követően a ruhatárban hagyott kabátok, csomagok a portán kerülnek elhelyezésre. Amennyiben a ruhatár kötelező, a ruhatár díja kabátonként 200 Ft.
 • Catering | MOM Café | A Kulturális Központ hangulatos büféje, valamint gyönyörű, ligetes, kertbe nyíló terasza várja a vendégeket, mely ideális helyszíne a város forgatagából kilépve egy baráti találkozónak, üzleti megbeszélésnek.  Nyitvatartás | 15-20-ig. A MOM Café a rendezvények végéhez igazodva biztosítja a fogyasztás lehetőségét. Az épületben számos olyan kényelmes hely található, ahol fogyasztani tudnak. Kérjük étkezéshez ezeket szíveskedjen igénybe venni. Az előcsarnok asztalain hagyott poharakat, csészéket a büfé munkatársai az előadás alatt összegyűjtik.

HÁZIREND

 • A MOM Kulturális Központ a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 8.§ (1) bekezdésében a települési önkormányzatok számára kötelező feladatként meghatározott közművelődési tevékenységek támogatásának közfeladatát látja el.
 • Nyitvatartási idő: minden nap 8 órától 20 óráig, illetve ettől eltérően a programokhoz igazodóan.
 • A MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. programjain, belépődíjas rendezvényein a látogatás feltétele a jegyváltás, illetve tanfolyamok esetén a tanfolyamdíj befizetése.
 • Látogatóink zavartalan szórakozása érdekében minden munkatársunktól, látogatónktól elvárjuk a közösségi és társas együttlét szabályainak megfelelő kulturált magatartást és megjelenést.
 • A MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. berendezéseinek és felszereléseinek rendeltetésszerű használata- az anyagi felelősség terhe mellett – valamint a tisztaság és a rend megóvása minden munkavállalónak és látogatónak érdeke, kötelessége. A szándékos károkozás kártérítési kötelezettséggel jár. A technikai berendezéseket és felszereléseket csak a program- és tanfolyamvezetők, illetve a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. munkatársai által megbízott személyek kezelhetik.
 • A MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. területén tartózkodó minden személy köteles betartani és másokkal betartatni az érvényben levő Munka-, Tűz- és Vagyonvédelmi Szabályokat.
 • Ittas, bódító- vagy kábítószer hatása alatt álló személy a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. területén nem tartózkodhat.
 • A MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. területére szeszes italt, kábítószert, valamint élő állatot behozni tilos. A MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. épületében görkorcsolyával, rollerrel, kerékpárral közlekedni tilos.
 • A dohányzásról szóló törvény értelmében dohányozni a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. területén csak a dohányzásra kijelölt helyeken lehet.
 • A tűzrendészeti szabályok betartása és betartatása a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. területén tartózkodó minden személyre nézve kötelező. Nyílt láng használatához az igazgató előzetes írásbeli engedélye szükséges.
 • A MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. területén a programokhoz kapcsolódóan bármilyen terméket árusítani, terjeszteni csak ügyvezető igazgatói engedéllyel lehet. Az árusítás csak esztétikailag kifogástalan árusítóasztalokról történhet.
 • A MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. a behozott értéktárgyakért felelősséget nem vállal.
 • Az egyes helységek zárhatóságát az intézmény „Kulcsrendjében” szabályozottak szerint lehet megoldani.

Bármely veszély, baleset észlelése esetén értesítendő a biztonsági szolgálat, a Művelődési Központ munkavállalói, valamint az adott ügyben illetékes hatóságok.

Telefonszámok

MENTŐK – 104
TŰZOLTÓK – 105
RENDŐRSÉG – 107
Mobiltelefonról elérhető segélykérés – 112

Kérjük látogatóinkat, hogy észrevételeikkel, problémáikkal forduljanak munkatársainkhoz.

KÉSŐN ÉRKEZŐ VENDÉGEK

Programjainkat, színháztermi előadásainkat a meghirdetett időpontban pontosan kezdjük. Késve érkező vendégeink – az előadás zavartalansága érdekében – jegy szerinti helyüket csak a szünetben foglalhatják el.

TISZTELT KÖZÖNSÉGÜNK!

Tudomásunkra jutott, hogy több nézőnk ismeretlen forrásból származó, érvénytelen elektronikus jegyet vásárolt előadásainkra az interneten. Az ilyen jeggyel rendelkező Látogatóink számára nem tudjuk garantálni a bejutást az előadásra. Felhívjuk figyelmüket, hogy a MOMkult kizárólag a megbízható forrásból származó jegyekért vállal felelősséget.

 Javasoljuk, hogy a MOMkult előadásaira szóló jegyeket a momkult.hu, weboldalon valamint az egyes programoknál feltüntetett jegylinken keresztül . továbbá személyesen a MOMKult jegypénztárában és a hivatalos jegyértékesítési pontokon vásárolják meg.

Cikk a témában.