<3  szeretet és barátság

<3 szeretet és barátság

Szerelem, barátság, üzenetek, párok, család, ajándék…
VALENTINNAP

Valentinnap a szerelmes üzenetek, a szeretet megnyilvánulásainak és a szoros barátságok ünnepe. A szeretetnyelv minden ember esetében más és más lehet, de az egymásra figyelés, a szeretettek megajándékozása, a figyelem kifejezése talán mindenki számára fontos. Ám sokszor szükségünk van arra, hogy segítséget kapjunk ahhoz, hogy mi lehet a legmegfelelőbb figyelmesség…

A Valentin-nap üzenete, a szeretet, a szerelem, a barátság, a kedves üzenetek, a párok, családok fogalomköréhez csoportosítva, az alábbi programokat ajánjuk; mert egy közös élmény, egy együtt eltöltött este sok ajándéknál többet adhat.

SZERELEM

Nagy zenészek, nagy szerelmek április 5-én, ahol Bősze Ádám a legnagyobb zeneszerzők szerelmi életébe ad betekintést, megfűszerezve a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteivel.

honlap kep 5Tavaszköszöntő – a Budapest Bár koncertje március 21-én, 19:00-kor. A női lélek titkait, örömeit és bánatait térképezi fel a Budapest Bár dalok, hangok és örökérvényű dalszövegek segítségével. A zenekar ezen az estén Németh Jucival, Behumi Dórival, Frenkkel, Keleti Andrással és Kollár-Klemencz Lászlóval lép fel.

VALENTINÜZENET

Beszélő levelek – Kinyílik a hírességek postaládája március 28-án, 19:30-kor. A Beszélő levelek újrainduló sorozatában híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatnak bele a látogatók azok legizgalmasabb, legviccesebb, legtragikusabb leveleiken keresztül. A hírességek leveleit Eke Angéla, Grisnik Petra, Ódor Kristóf és Seress Zoltán olvassa fel, a házigazda: Bősze Ádám.

img 8374

Páratlan párok 3. szezonBősze Ádám és László Ferenc előadássorozatában február 27-én hajdani kortársak kerülnek egymás mellé: egy nagy zeneszerző és egy koronás fő: Joseph Haydn és Mária Terézia.

CSALÁD

Egy családot leginkább a szeretet, a ragaszkodás és a tisztelet tartja össze. A MOMkultban olyan programok is várják a közönséget, ahol valamilyen szempontból a családi összetartozás szuperereje is megnyilvánul. Március 19-én például a Vastag-testvérek közreműködésével állítja színpadra a Debrecen Big Band az című koncert-estjét, ahol további vendégként Szolnoki Péter is fellép.

a dontes csanyi sandor tenki reka 2236 focuspointcut 60010001010479401888913x314100011244635193133 1
A családként, házastársként is alkotó közö
sséget képvisel Tenki Réka és Csányi Sándor, az EdithEva Eger világsikerű művét feldolgozó A döntés című előadásával a MOMkultban (legközelebb február 23-án).

És igazi különleges AJÁNDÉKnak számíthat Lovasi András dalszerzői estje február 26-án, ahol sok-sok ismert és szeretett Lovasi-sláger mellett a közönség számára is újdonságként megjelenő készülő, formálódó dalok is szerepelnek majd.

img 3329 scaled
Igazi-igazi kuriózumnak számít, és mint ilyen
, remek meglepetés lehet a Shemekia Copelandkorncertre váltott belépő! Az amerikai bluesénekesnő július 17-én lép fel a MOMkultban, ahol ezer hanggal, dzsessz-magasságokkal és blues-mélyekkel kápráztatja el majd a közönséget, bizonyítva, hogy nem véletlenül állítják róla: Ő a legújabb blues-királynő.

img 8471

 


Blog | Info

A Beszélő levelek postása
Blog

A Beszélő levelek postása

Interjú Megyeri Lénával, a Beszélő levelek c. produkció megálmodójával, létrehozójával, aki a kezdetektől fogva erős,...

Felhívás – büfé helyiségbérlet
Info

Felhívás – büfé helyiségbérlet

A MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. az alábbi helyiség nyilvános pályázati eljárás keretében bérbeadásra kínálja:...

A jegypénztár nyitvatartása 2024. január 17-én
Info

A jegypénztár nyitvatartása 2024. január 17-én

TÁJÉKOZTATÁS A MOMkult jegypénztára a holnapi napon, 2024. január 17-én a rendes nyitvatartástól eltérően 14...

További híreink