Magyar leiras:

Borozni jó. Borozva koncerteket hallgatni még jobb. Borozás közben a Jazzy Rádió legjobb zenéire bulizni egyenesen csodás.

A Jazzy Rádió Pünkösd hétvégéjén 4 napos fesztiválra várja az igényes zenék és a finom borok szerelmeseit. Május 17. és 20. között a Jazzy Fesztivál a MOMkult teljes külső-belső területén, 3 színpadon 22 koncerttel, 4 DJ-vel, valamint 40 borászattal és a város legjobb foodtruckjaival várják a látogatókat.

Minden nap délutánjától a jazz, a funk, valamint a soul stílus képviselői táncoltatják meg a jazz szerelmeseit a MOMkult udvarában és a Sirály sétányon. Fellép többek között az Anima Sound System, Barabás Lőrinc, a Ladánybene 27, a Los Orangutanes, Melody Maker, Sárik Péter, Zolbert, Izo Fitzroy és Temesi Berci.

Az estéket egy-egy nemzetközi fellépő zárja:
Pénteken a PASO és a világhírű brit csapat, Matt Bianco koncertjén bulizhat a fesztivál közönsége. Szombaton Takács Nikolas koncertje után a francia nu jazz formáció, az Electro Deluxe vegyíti a soul, a funky, a swing és a hip-hop elemeit a színpadon. Hétfőn Dés László és a holland soul énekesnő Sharon Kovacs lép fel. 

A koncertek közben a legjobb hazai pincészetek várják boraikkal a látogatókat.