COVID INFÓ

COVID INFÓ

Tisztelt Látogatóink!

Meghirdetett programjainkat, rendezvényeinket a jelenlegi járványügyi rendelkezésekkel összhangban, az alábbi szabályozások mentén tartjuk meg. A feltételeket folyamatosan, a jogszabályi környezet tekintetében frissítjük.

2020.09.27.

❗️ A fertőzés kockázatának csökkentése érdekében kérjük az alábbi néhány szabály, ajánlás betartását:

▪️ felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a jelenleg érvényben lévő járványügyi szabályokkal összhangban a MOMkultban az előadások létszámát nem korlátozzuk, de a színházteremben és az előterekben, valamint összhangban Magyarország kormányának rendeletével, a szabadtéri rendezvényeken a szájat és az orrot is eltakaró maszk viselése kötelező!
▪️ kizárólag akkor látogassák intézményünket, amennyiben teljesen egészségesek;
▪️ az épületben a védőtávolság megtartása ajánlott, amennyiben ez nem tartható, kérjük viseljenek arcmaszkot;
▪️ kérjük, az épületbe belépve használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket;
▪️ lehetőség szerint személyes vásárlásaik során részesítsétek előnyben az érintésnélküli fizetési formákat;
▪️ a Színházterem és egyéb rendezvénytermeink ajtajait az előadások kezdete előtt fél órával megnyitjuk, hogy megelőzzük az esetleges torlódást;
▪️ a színháztermi rendezvények előtt, a ruhatárnál való torlódás elkerülése érdekében az épület előtti sorbanállást alakítunk ki, továbbá kérjük a látogatókat, hogy a ruhatári díjakat (200 Ft / fő), szíveskedjenek pontosan előkészíteni, a gyorsabb áthaladás érdekében;
▪️ szintén a torlódás elkerülése érdekében a Színháztermi programok végén a látogatók a nézőteret szakaszosan hagyhatják el, ebben munkatársaink hangosbemondón keresztül segítenek.

Kérjük, segítsék munkánkat, a szabályok és ajánlások betartásával járuljanak hozzá, hogy a programok és rendezvények látogatása minél biztonságosabb legyen!

További intézkedéseink:
Fokoztuk a takarítás gyakoriságát közönségforgalmi tereinken, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér átszellőztetésére.
Kizárólag tünetmentes dolgozók vehetik fel a munkát intézményünkben.
A MOMkultot üzemeltető MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. a vonatkozó jogszabályi és higiéniai előírásokat betartva, továbbá a saját hatáskörében meghozott további intézkedésekkel (megtekinthető a momkult.hu oldalon) az esetleges fertőzések lehetőségét igyekszik minimálisra csökkenteni.

 

 

A jegypénztár az alábbi nyitvatartással áll rendelkezésre:

Hétfő: 10:00–19:30

Kedd: 10:00–19:30
Szerda: 10:00–19:30
Csütörtök: 10:00–19:30
Péntek: 10:00–19:30
Szombat: 10:00–19:30

Vasárnap: 10:00-19:30

 

A MOM Café határozatlan ideig nem üzemel.

A MOM Café üzemeltetője a Magyar Konyha Kft. 

A MOMkult kertjében és a Sirály sétányon szombatonként üzemelő Biokultúra Ökopiac továbbra is a megszokott időben várja a vásárlókat. Az Ökopiac nyitvatartásával és a piac látogatásával kapcsolatos szabályokról a biokultura.org honlapon tájékozódhatnak.

A játszótér minden nap 08:00-tól 20:00-ig látogatható. A hozzánk érkezők számára kiemelten ajánljuk a járványügyi szabályok betartását! A helyszínen kihelyezett tájékoztató segítségével tájékozódhatnak az általános érvényben lévő szabályokról.

Várjuk Önöket szeretettel!


Blog | Info

Biopiac helyszínváltozás (05.18.)
Info

Biopiac helyszínváltozás (05.18.)

Kedves Vásárlók! A pünkösdi hétvégén, 2024. május 18-án a Biokultúra Ökopiac rendhagyó helyszínen, a MoM...

<3  szeretet és barátság
Blog

<3 szeretet és barátság

Szerelem, barátság, üzenetek, párok, család, ajándék… VALENTIN-NAP Valentin-nap a szerelmes üzenetek, a szeretet megnyilvánulásainak és...

A Beszélő levelek postása
Blog

A Beszélő levelek postása

Interjú Megyeri Lénával, a Beszélő levelek c. produkció megálmodójával, létrehozójával, aki a kezdetektől fogva erős,...

További híreink