Hegyvidék KultKupon

Hegyvidék KultKupon

Tisztelt Hegyvidéki Látogatók!

A Hegyvidéki Önkormányzat támogatásával a MOMkultban 2023. április 1-jével felmenő rendszerben új kedvezményt vezetünk be a XII. kerületben élők számára a kulturális programokra kínált belépőjegyekre Hegyvidék KultKupon néven. A XII. kerületben élők a MOMkult bizonyos programjaira eltérő mértékű és elérésű állandó árengedményt biztosítunk; jegyárcsökkenés vehető igénybe a férőhelyek arányában, limitált számban. Egy kuponkóddal egy rendezvényre két fő részére lehet belépőt vásárolni az egyes programoknál feltüntetett kedvezményes időszakban az online jegyértékesítő felületen, vagy személyesen a MOMkult jegypénztárában nyitvatartási időben.

Az egy évig érvényes Hegyvidék KultKupon a Hegyvidéki Önkormányzat e-ügyintézés / kulturális kedvezmény oldalán, regisztrációval igényelhető. 

Az igénylés és felhasználás menete: 

A kiválasztott programnál a feltüntetett Hegyvidék KultKupon címkére kattintva, vagy a Hegyvidéki Önkormányzat weboldalán indított regisztrációt követően a XII. kerületi lakcímmel rendelkezők egy kuponkódot kapnak e-mailben.
Az egy naptári évig érvényes kódot az egyes programoknál feltüntetett kedvezményes időszakban a rendezvényenként eltérő mennyiségű jegy mértékéig az online jegyvásárló felületen, vagy személyes jegyvásárlás során lehet érvényesíteni. 

Biztatunk minden hegyvidéki lakost, hogy éljenek a lehetőséggel, várjuk Önöket szeretettel rendezvényeinken!


Blog | Info

Biopiac helyszínváltozás (05.18.)
Info

Biopiac helyszínváltozás (05.18.)

Kedves Vásárlók! A pünkösdi hétvégén, 2024. május 18-án a Biokultúra Ökopiac rendhagyó helyszínen, a MoM...

<3  szeretet és barátság
Blog

<3 szeretet és barátság

Szerelem, barátság, üzenetek, párok, család, ajándék… VALENTIN-NAP Valentin-nap a szerelmes üzenetek, a szeretet megnyilvánulásainak és...

A Beszélő levelek postása
Blog

A Beszélő levelek postása

Interjú Megyeri Lénával, a Beszélő levelek c. produkció megálmodójával, létrehozójával, aki a kezdetektől fogva erős,...

További híreink