Új kedvezménytípus a hegyvidékieknek

Új kedvezménytípus a hegyvidékieknek

Tisztelt Hegyvidéki Látogatók!

A Hegyvidéki Önkormányzat támogatásával a MOMkultban 2023. április 1-jével felmenő rendszerben új kedvezményt vezetünk be a XII. kerületben élők számára a kulturális programokra kínált belépőjegyekre Hegyvidék KultKupon néven. A XII. kerületben élők a MOMkult bizonyos programjaira eltérő mértékű és elérésű állandó árengedményt biztosítunk; jegyárcsökkenés vehető igénybe a férőhelyek arányában, limitált számban. Egy kuponkóddal egy rendezvényre két fő részére lehet belépőt vásárolni az egyes programoknál feltüntetett kedvezményes időszakban az online jegyértékesítő felületen, vagy személyesen a MOMkult jegypénztárában nyitvatartási időben.

Az egy évig érvényes Hegyvidék KultKupon a Hegyvidéki Önkormányzat e-ügyintézés / kulturális kedvezmény oldalán, regisztrációval igényelhető. 

Az igénylés és felhasználás menete: 

A kiválasztott programnál a feltüntetett Hegyvidék KultKupon címkére kattintva, vagy a Hegyvidéki Önkormányzat weboldalán indított regisztrációt követően a XII. kerületi lakcímmel rendelkezők egy kuponkódot kapnak e-mailben.
Az egy naptári évig érvényes kódot az egyes programoknál feltüntetett kedvezményes időszakban a rendezvényenként eltérő mennyiségű jegy mértékéig az online jegyvásárló felületen, vagy személyes jegyvásárlás során lehet érvényesíteni. 

Biztatunk minden hegyvidéki lakost, hogy éljenek a lehetőséggel, várjuk Önöket szeretettel rendezvényeinken!


Blog | Info

Naplemente meg swing & boogie
Blog

Naplemente meg swing & boogie

A MOMkult részéről nagyon szeretjük azokat a közösségi programokat, amik kilépnek az általánosnak tekinthető keretekből,...

Útlezárások nehezítik a MOMkult megközelítését a hétvégén
Info

Útlezárások nehezítik a MOMkult megközelítését a hétvégén

2023. április 29-én szombaton és 30-án vasárnap a pápalátogatás idejére bevezetett időszakos budapesti útlezárások érintik...

Felhívás – helyiségbérlet pályázat
Info

Felhívás – helyiségbérlet pályázat

A MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. a 1121 Budapest, Zugligeti út 64. szám alatti ingatlan...

További híreink