Változás a parkolásban FONTOS!

Változás a parkolásban FONTOS!

Változott a parkolás díjfizetési időszak a MOMkult környékén

A Böszörményi út–Királyhágó utca–Alkotás utca–Márvány utca–Győri út–Avar utca–Hegyalja út–Jagelló út által határolt területen november 1-jétől már nem 18.00, hanem 20.00 órakor ér véget a várakozási díjfizetési időszak.
A díjfizetési időszak meghosszabbítása nem érinti a területen élőket, azaz akik lakossági várakozási engedéllyel rendelkeznek, a saját zónájukban továbbra is ingyenesen parkolhatnak. A nem itt élő autósok a parkolóautomatákon elhelyezett tájékoztatók segítségével értesülhetnek a változásról, mobilfizetés esetén pedig mindenki automatikus tájékoztatást kap a szolgáltatótól arról, hogy a most bevezetett 3123-as számú zónában 20.00 órakor áll le a díjfizetés.

Kérjük gépjárművel érkező látogatóinkat, hogy fentiek szerint tervezzék a MOMkult rendezvényein, programjain való részvételüket, hogy az esetleges parkolásból származó későbbi kellemetlenségeket el tudják kerülni.


Aktuális Híreink

A Jazzy Fesztiválról | Kovács Dániel

A Jazzy Fesztiválról | Kovács Dániel

#milkabalatonszamba Az írói munkában talán az az egyik legizgalmasabb kihívás, hogy sokszor kell olyan témákról...

Nyitvatartás | Október, november

Nyitvatartás | Október, november

Október 23. (szerda) Jegyinformáció: 8:00-14:00 MOMCafé: 9:00-14:00 Október 25-26. (péntek-szombat) Zártkörű rendezvény miatt a MOMkult...

Csányi Sándor színházi estjéről

Csányi Sándor színházi estjéről

Sose kezdtem még viccel véleményt, de most kénytelen vagyok kivételt tenni, ugyanis Csányi Sándor színházi...