COVID-19 INFO | KÖZLEMÉNY

COVID-19 INFO | KÖZLEMÉNY

Magyarország kormányának 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete értelmében a négymilliomodik COVID-19 elleni oltóanyaggal történő védőoltás első dózisa beadásának napját követő napon hatályba lépő (2021. május 1.), a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a MOMkult épülete megnyílhat, valamint lehetőség nyílik arra, hogy a koronavírus ellen védett személyek a szabadidős létesítmények beltéri szakmai szolgáltatásai igénybe vehessék. 

A hatályos jogszabályok alapján, az üzemeltető MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. menedzsmentje a szakmai és egészségügyi szempontokat figyelembe véve a MOMkult épületét regisztrációs, illetve belépőjegyes kulturális események számára 2021. május 25-én megnyitja, annak látogatását érvényes védettségi igazolvány bemutatásához köti. A beltéri rendezvényeken azon koronavírus ellen védett személyek, valamint felügyeletük alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt, akik ezt védettségi igazolvánnyal tudják igazolni! A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány (plasztik kártya, applikáció) és a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány egyidejű bemutatásával és ellenőrzésével a belépéskor történik.

A MOMkult szabadtéri helyszínein megvalósuló programok (500 főig) látogatását védettségi igazolványhoz nem kötjük, viszont a résztvevők számára a beltéri szolgáltatások elérését nem tudjuk biztosítani. Ezen programok, valamint az ökopiac látogatói a kertben felállított szaniterkonténert, valamint az egyéb mobil szolgáltató egységeket vehetik igénybe.

SZOLGÁLTATÁSOK ELÉRÉSE
• A MOMkult épületébe belépni egyes rendezvényekhez igazodóan, kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet, az érintett programok online kommunikációjában meghatározott idő szerint.
Jegypénztár: telefonos és online ügyintézés minden hétköznap 10 és 18 óra között, személyes ügyintézésre egyelőre nincs mód. Kérjük, hogy a rendezvényekre szóló regisztrációs, illetve belépőjegyeket online vásárolják meg! Munkatársaink a jegy@momkult.hu e-mailcímen, valamint a +36709084105-ös telefonszámon állnak rendelkezésre. • Játszótér: a hét minden napján 9 és 19 óra között várja a látogatókat.
Ökopiac: minden szombaton 6:30 és 13 óra között tart nyitva

A MOM Café üzemeltetési sajátosságait figyelembe véve az üzemeltető Magyar Konyha Kft. tájékoztatja a közönséget, hogy a MOMkult kávézóját egyelőre állandó nyitvatartással nem, kizárólag rendezvényekhez kapcsolódóan nyitja meg. A járványügyi változások nyomán a tervezett állandó szolgáltatás megkezdéséről a későbbiekben ad tájékoztatást. Felmerülő kérdések esetén a +36 70 547 9393-as telefonszámon lehet érdeklődni.

A MOMKULT TELJES TERÜLETÉN A SZÁJAT ÉS ORROT ELTAKARÓ MASZK VISELÉSE TOVÁBBRA IS KÖTELEZŐ!

Jelen közleményben található információk a hatályos jogszabályi környezetnek megfelelően módosulhatnak, illetve visszavonásig érvényesek, újabb közlemény kiadása esetén hatályukat vesztik.


Blog | Info

Passzold vissza, tesó! – kampány, játék
Info

Passzold vissza, tesó! – kampány, játék

Kedves Látogatónk! A MOMkult a KÖVET Egyesület kampányához csatlakozva és a Jane Goodall Intézet munkáját...

Műhelytalálkozó Cziffra György zongoraművész munkásságáról
Blog

Műhelytalálkozó Cziffra György zongoraművész munkásságáról

Zenetudományi kutatók műhelytalálkozó keretében vizsgálták a 100 éve született Cziffra György, zongoraművész munkásságát – beszámoló a 2021....

CZIFFRA100 – MOMKULT
Info

CZIFFRA100 – MOMKULT

A Cziffra Fesztivál és a CZIFFRA 100 Emlékév során, a Hegyvidék kulturális intézményeiben közreműködők albuma....

További híreink

Információ

A MOMkult rendezvényei – 18 év felettiek számára – érvényes belépőjeggyel, valamint védettségi igazolvánnyal / applikációval és fényképes okmánnyal látogathatóak. Kiskorúak kizárólag védettségi igazolással rendelkező gondviselők kíséretében vehetnek részt a programokon.