COVID-19 INFO | KÖZLEMÉNY

COVID-19 INFO | KÖZLEMÉNY

Magyarország kormányának 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete értelmében a négymilliomodik COVID-19 elleni oltóanyaggal történő védőoltás első dózisa beadásának napját követő napon hatályba lépő (2021. május 1.), a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a MOMkult épülete megnyílhat, valamint lehetőség nyílik arra, hogy a koronavírus ellen védett személyek a szabadidős létesítmények beltéri szakmai szolgáltatásai igénybe vehessék. 

A hatályos jogszabályok alapján, az üzemeltető MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. menedzsmentje a szakmai és egészségügyi szempontokat figyelembe véve a MOMkult épületét regisztrációs, illetve belépőjegyes kulturális események számára 2021. május 25-én megnyitja.
A MOM Kulturális Központ, az előre meghirdetett, belépőjegyes, ültetett, kulturális/művészeti eseményeivédettségi igazolvány nélkül is látogathatóak (a konkrét előadásokat külön posztban feltüntetjük). Minden más program esetén, amelyek a Korm. rendelet szerinti „egyéb rendezvény” kategóriába tartozik, a védettségi igazolványra továbbra is szükség lesz a belépésnél! A MOMkult külön megjelöli azon rendezvényeit, ahol jogszabályi rendelkezés miatt, továbbra is szükség van a védettségi igazolvány felmutatására. Ezen szabályok vonatkoznak azon szabadtéri, 500 fő alatti programokra is, amik esőhelyszíne az épületen belül vannak fenntartva. 

A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány (plasztik kártya, applikáció) és a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány egyidejű bemutatásával és ellenőrzésével a belépéskor történik.

SZOLGÁLTATÁSOK ELÉRÉSE
• A MOMkult épületébe belépni egyes rendezvényekhez igazodóan, kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet, az érintett programok online kommunikációjában meghatározott idő szerint.
Jegypénztár: telefonos és online ügyintézés minden hétköznap 10 és 18 óra között, személyes ügyintézésre egyelőre nincs mód. Kérjük, hogy a rendezvényekre szóló regisztrációs, illetve belépőjegyeket online vásárolják meg! Munkatársaink a jegy@momkult.hu e-mailcímen, valamint a +36709084105-ös telefonszámon állnak rendelkezésre. • Játszótér: a hét minden napján 9 és 19 óra között várja a látogatókat.
Ökopiac: minden szombaton 6:30 és 13 óra között tart nyitva. 

A MOM Café üzemeltetési sajátosságait figyelembe véve az üzemeltető Magyar Konyha Kft. tájékoztatja a közönséget, hogy a MOMkult kávézóját egyelőre állandó nyitvatartással nem, kizárólag rendezvényekhez kapcsolódóan nyitja meg. A járványügyi változások nyomán a tervezett állandó szolgáltatás megkezdéséről a későbbiekben ad tájékoztatást. Felmerülő kérdések esetén a +36 70 547 9393-as telefonszámon lehet érdeklődni.

A MOMKULT TELJES TERÜLETÉN A MASZKVISELÉS 2021. JÚLIUS 1-JÉTŐL NEM KÖTELEZŐ, DE EGYMÁS EGÉSZSÉGE ÉS BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN JAVASOLT.
Jelen közleményben található információk a hatályos jogszabályi környezetnek megfelelően módosulhatnak, illetve visszavonásig érvényesek, újabb közlemény kiadása esetén hatályukat vesztik.


Blog | Info

placholder
Info

JÁTSZÓTÉR NEM LÁTOGATHATÓ

Kedves Látogatók! A MOMkult udvarán lévő játszótér 2021. július 18–23. között zártkörű rendezvény miatt nem...

Passzold vissza, tesó! – kampány, játék
Info

Passzold vissza, tesó! – kampány, játék

Kedves Látogatónk! A MOMkult a KÖVET Egyesület kampányához csatlakozva és a Jane Goodall Intézet munkáját...

Műhelytalálkozó Cziffra György zongoraművész munkásságáról
Blog

Műhelytalálkozó Cziffra György zongoraművész munkásságáról

Zenetudományi kutatók műhelytalálkozó keretében vizsgálták a 100 éve született Cziffra György, zongoraművész munkásságát – beszámoló a 2021....

További híreink

Információ

A MOMkult rendezvényei – 18 év felettiek számára – érvényes belépőjeggyel, valamint védettségi igazolvánnyal / applikációval és fényképes okmánnyal látogathatóak. Kiskorúak kizárólag védettségi igazolással rendelkező gondviselők kíséretében vehetnek részt a programokon.