Magyar leiras:

A Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendelete alapján a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft tagintézményei, valamint az üzemeltetésében álló telephelyek, mint közművelődési intézmények pillanatnyilag látogatási tilalom alatt állnak.

A MOMkult Zabolátlan lovaim c. programnak terembérleti konstrukcióban helyszínt biztosít, a jegyekkel kapcsolatban intézkedési joga nincs.
Jegyinformációk kapcsán az alábbiakban közöljük a produkció közleményét:

A Zabolátlan lovaim című előadás április 3-án Budapesten a MOMkultban a kihirdetett vészhelyzet miatt elmarad. A jegyeket visszaváltjuk. Aki online vásárolt jegyet, az hamarosan kap emailt arról, hogy milyen módon kapja vissza a pénzét, a többiek pedig a vásárlás helyszínén (a koncerthelyszíneken vagy a jegyirodákban) visszakapják a jegy árát. Mi a kényszerpihenőt arra használjuk fel, hogy a második félévre már most szervezzük a koncerteket, és reménykedünk abban, hogy minél hamarabb visszaáll az élet a rendes kerékvágásba. Addig is vigyázzatok magatokra és egymásra, és hallgassatok sok zenét!

——

Kollár-Klemencz László új produkcióval lép a közönség elé a Budapest Bárból ismert Farkas Róbert és a Katona József Színház zeneszerzője, Dargay Marcell kíséretében.

Új fordításban és új hangszerelésben szólal meg Jacques Brel, Yves Montand, Dalida, V Viszockij, Johnny Cash, Benjamin Clementine, Cseh Tamás, Paolo Conte, Marlene Dietrich és még sokan mások.
“Lesznek klasszikus francia sanzonok, a hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek nagy klasszikusai, valamint a kortárs popkultúrából ehhez a hangulathoz illő dalok.“ – árulta el Kollár-Klemencz László.

“Meg kell a szívnek szakadni, ha az ember Kollár-Klemenczet hallgat. Csak merengeni lehet mellette, esetleg döbbenten, kitárt karral állni: „ki gondolta volna, hogy ilyen sok kráter, régi seb van ott, az örökké meggyógyuló lélekben?!” Laci nem szépeleg, mert elég bátor, hogy szeresse a világot és magát. Tud elmélyülni, és el is meri engedni a gyeplőt. Gyönyörű sanzonok, régi nagy balladák, legendás dalok metamorfózisa ez a lemez, mind lenyűgöző Kollár-Klemenczi köpenyben vált varázslatos kortárs zenévé.” – nyilatkozik a prodikcióról Grecsó Krisztián

    Jegyinfó | űrlap

    Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
    (jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)