Magyar leiras:
Október első hetében a Budapest Design Week programsorozat részeként kerül megrendezésre a WAMP Design Vásár a gyönyörű adottságokkal rendelkező Hegyvidéki Sirály sétányon, a MOMkult előtt. Csatlakozva a Design Hét idei „Tartsd körforgásban!” tematikájához olyan tervezőket ismerhetünk meg, akiknek fontos a fenntarthatóság, a tervezéskor szem előtt tartják a zero waste filozófiát és az újrahasznosítást, valamint gondosan ügyelnek a tárgyak tartósságára, ezáltal is csökkentve az ökológiai lábnyomot.
Nem tudunk elmenni szó nélkül az idei évet mindenki számára meghatározó COVID19 világjárvány hatásai mellett sem, hiszen ebben az időszakban kiemelten fontos a körforgás fenntartása!
A Hónap Tervezője októberben Mezőfi Andrea.
Mezőfi Andrea divattervező és fodrász. A divattervezést a Mod’Art művészeti és divatiskolában tanulta, ahol a luxus márka tervezéstől, a gyerekruhán át egészen a street artig kipróbálhatta magát, így bőven volt lehetőség megtalálni a hozzá legközelebb álló stílust: így született meg a fiatalos, főként sportosabb vonalat képviselő MZF márka. 2018-ban már voltál a WAMP-on Hónap tervezője, azóta azonban sok minden megváltozott. A ruhák mellett cipőket is tervezel és készítesz is.