Új időpont 2021. szeptember 07. 17:00 Magyar leiras:

Az előadás új időpontban, 2021. 09. 07-én kerül megrendezésre.
(eredeti időpont: 2021. 05. 26., eredeti új időpont: 2021.05.26., új időpont: 2021.09.07. )

Kedves Jegyvásárlóink!

május 26-i  17.00- kor kezdődő „Végre megint értjük egymást! Társkapcsolati kommunikáció | Pál Feri atya előadása a járványhelyzet miatt új időpontban kerül megrendezésre!

Az új időpont: 2021. szeptember 07. 17:00, az előadás helyszíne változatlan!

A megváltott belépőjegyek automatikusan érvényesek az új időpontra.

Amennyiben nem felel meg az új időpont, az Interticket rendszerén keresztül vásárolt jegyek visszaváltási igényét legkésőbb április 15-ig a  https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas/ címre jelezzék. A helyszínen, személyesen megvásárolt jegyeket a Momkult jegypénztárában tudják visszaváltani.

A Tixa jegyiroda rendszerében vásárolt jegyekkel kapcsolatban keressék meg a Tixa jegyirodát.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

MOMkult

————————————————————————————————————————————————-

Pál Feri római katolikus pap, mentálhigiénés szakember, aki sajátos előadásmódjával és témáival, rengeteg emberhez képes eljutni. Társadalmunkat érintő aktuális problémákat boncolgat, a humor eszközét is segítségül hívva szemlélteti a különböző élethelyzeteket, nehézségeket, melyekbe sokszor magunkat sodorjuk bele.

Pál Ferenc szerint katolikus pap léte ellenére fontos, hogy az előadások semlegesek legyenek: bárki részt vehet rajtuk, nem kell semmilyen vallási, ideológiai elvárásnak megfelelnie, elég a hallgató nyitottsága. Előadásaira jellemző egyrészt a strukturáltság és az érintett szakirodalom intenzív használata, másrészt a stand-up comedyből ismert közvetlen, gyakran csapongó, humoros történetek mesélésére is építő stílus.

    Jegyinfó | űrlap

    Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
    (jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)