Új időpont 2021. május 19. 19:30 Magyar leiras:

Tisztelt Érdeklődők!

A 2020. október 8-rá meghirdetett, később a pandémiás helyzet miatt  átszervezett Urban Verbunk formáció Rózsa Story c. előadás az aktuális jogszabályok értelmében a módosított időpontban (2021. május 19.) sem tud megvalósulni. Az előadásra vásárolt belépőjegyek árát visszatérítjük. Amennyiben Ön online vásárolta a jegyét, további teendője nincs, a jegyárvisszatérítés automatikusan történik. Kérjük, ha személyesen vásárolt jegyet, szíveskedjen felvenni a kapcsolatot munkatársunkkal a jegy@momkult.hu e-mailcímen, vagy a +36709084105-ös telefonszámon.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a produkcióval keressük az előadás pótlásának lehetőségét.

Az új magyar táncstílust képviselő Urban Verbunk Magyarország legújabb hivatásos tánctársulata. Vérpezsdítő ritmusok, 16 hengeres dinamika, és határtalan lendület fémjelzi a társulat előadásait.

——————————————————————————————————————-

A 7 karakteres férfi és 1 szenvedélyes nő egyedülálló katarzist kiváltó ősereje és erőbedobása teszi egyedivé és magávalragadóvá a szegedi betyárkirály, Rózsa Sándor történetét. Fejjel lefelé lógó Gyimesi csángó ropogtatás, eszközös harci táncok éles kések és láncok.

Erkel Ferenc kevésbé ismert megzenésített Szózata is jelentős szerepet kap az előadás történelmi hitelességének kidomborításában.

Tradítionális néptánc, gondolat ébresztő akrobatikai elemekkel fűszerezve. Az előadás legfőbb célja a magyarság identiásának erősítése és a hagyományos kultúra népszerűsítése. Mindezt a vizuális élményt még teljesebbé teszi a 7X4 méteres ledfalanimáció, aminek segítségével több százan táncolnak egyszerre a tüzes Hortobágyon.

Összességében, a képregényként is megrajzolt betyárok egy futurisztikus, mégis hiteles betyárvilágot tárnak a nézők elé.

    Jegyinfó | űrlap

    Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
    (jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)