Magyar leiras:

Azon programoknál, ahol a helyszín sajátosságai miatt nem tartható a látogatók közötti másfél méter, továbbra is ajánljuk a maszk viselését.
_______________________________________________________________________________________

Az Urban Verbunk Társulat művészeti igazgatói, Moussa Ahmed és Tóth Judit a New York Lincoln Center színpadától, a Riói Olimpián kersztül egészen Károly Herceg 70. születésnapjáig képviselték már a magyar kultúrát.

ELEMEK  TÁNCA című különleges műsorban egyszerre van jelen tűz és  víz, föld és  levegő ugyanazon a színpadon – egy több mint 2500 liter vízzel feltöltött medencével, lángoló padlóval, szikrázó dobverőkkel, valamint egy közel 350 acélrugó által feszített 40 négyzetméteres trambulinszőnyeggel.

Erdőtűz, özönvíz, légszennyezés, és ipari bányászat. A Föld kizsákmányolásának utolsó óráiban járunk, a figyelmeztető jelek egyre jobban átszövik a bolygó mindennapjait, mi mégsem foglalkozunk vele eleget, holott az ember e négy elem uralta világban él – négyféle temperamentummal és érzelmi tulajdonságokkal felruházva: tüzesség és higgadtság, szabadságvágy és konformitás, bátorság és félelem. Minden embert különböző módon jellemző jegyek és tettek. Egyben azonban minden ember  megegyezik: senki sem  élhet a négy elem nélkül, csakis általuk és bennük, remélve, hogy még unokáinknak is ugyanígy lesz rá lehetősége.