Magyar leiras:

1989-ben, az érettségit követően nyert felvételt a Kecskeméti Rajzfilmstúdióba (ma: Kecskemétfilm). Az évtizedek alatt a szakma jónéhány munkakörében dolgozott, a hazai animációs világ legnevesebb rendezőitől tanulhatott. Rajzolói, animátori,
supervisori munkakörökben szerzett tapasztalait több nyugat-európai és ázsiai stúdióban bővítette. Jelenleg főként projektvezetőként, részben társproducerként tevékenykedik.
Hivatását jól kiegészíti a fényképezés, amihez a motivációt az építészet geometriai formáinak vagy a természet egyes részleteinek megfigyelése és rögzítése adja. A napfény keltette vetületek világa – egy díszes korlát lépcsőre vetülő árnyéka, faágak fraktálszerű, érhálózatra emlékeztető mintázata kedvenc témái közé tartoznak. Utóbbi években ezek továbbgondolásaként jöttek létre tükrözött, szimmetrikus, absztrakt alkotásai, amelyek a valós részletek látványán túl egyfajta misztikus
tartalmat is hordoznak.

Alkotásaival rész vett a Műcsarnok ’Képekben gondolkodnak | Filmesek fotói’ című 2021-es kiállításon, és önálló kiállítása volt a XV. Kecskeméti Animációs Filmfesztiválon.

A közreműködésével készült ismertebb filmek:
Medveinvázió Szicíliában, A vörös teknős, Pinokkió, Kells titka, A kis jegesmedve, Laura csillaga, A majmok kastélya (egész estés filmek); Kötelék, Istók, A walesi bárdok (rövidfilmek); Toldi, Magyar népmesék, Magyar szentek vallomása (tv-sorozatok).