Magyar leiras:

„Amióta csak az eszemet tudom, az alkotás iránti vágy jelen volt az életemben, mivel művész családból származom. Emlékszem, hogy már egészen kis gyermek koromban is a rajzolás és a festés kötött le a legjobban.
2019-ben felvételt nyertem a Magyar Képzőművészeti Egyetem képgrafika szakára, Szurcsik József osztályába. A grafikai mellett, – ahol különböző technikákkal is kísérletezhetek – fontos számomra a festészet is, mivel szeretem színekkel kifejezni az érzelmeimet. Ez a két művészeti ág erősíti egymást, és egymásból is táplálkozik. A festményeimbe grafikai elemeket, a grafikáimba pedig festészeti elemeket igyekszem belecsempészni. Emellett fiatal művészként igyekszem minél több technikát és médiumot is kipróbálni és velük is új utakat keresni.
Alkotásaimra jellemző a nonfigurativitás és az expresszív ecsetkezelés, a színek füstös összemosása és egy sejtelmes atmoszféra létrehozása. Festményeimet álltalában akril festékkel készítem vászonra. Képeimet egyfajta színpalettaként fogom fel, amelyet a természet sokszínű árnyalatainak és természeti elemeinek egy összemosott világa, a kiszáradó föld bozóttüzei, a levelek árnyékai, az erdei patakok gomolygó vizei, és az alkonyati szürkületben lévő fák árnyékainak vetületei alkotják. Ezekkel egyfajta belső világot jelenítek meg, néhol agresszívebb, zaklatottabb, néhol pedig finomabb, harmonikusabb ecsetkezeléssel. Képi világom a természet erejéből és sokszínűségéből táplálkozik.
Mindig is szerettem rácsodálkozni a világ egyszerű, de mégis időtálló, magától értetődő jelenségeire: a létezésre magára. Ezt testesíti meg a természet mindig megújuló körforgása, a fények és az árnyékok dinamikus játéka és az érzelmek csodálatos misztériuma. Képeim által szeretném láttatni ezen csodákat, a világ egyszerűségét, a természet és az érzelmek érintetlenségét. Festményeimnek mindig van egy magja, egy fókuszpontja, ahol kivilágosodnak a színek és egy fénysugár terjed szét a sötét árnyalatokon. Ez a fény a reményt jelképezi, de hogy ez a ragyogás érvényesülni tudjon szükség van a körülötte lévő sötétebb árnyalatokra, amelyek kiemelik a sárgás ecsetvonásokat.”