Magyar leiras:

Azon programoknál, ahol a helyszín sajátosságai miatt nem tartható a látogatók közötti másfél méter, továbbra is ajánljuk a maszk viselését.
_______________________________________________________________________________________

Elementáris erejű, vérpezsdítő, zsigeri, örömzene; hatalmas érzelmi mélységek, magasságok; égő szenvedély – így jellemezhető Szarka Tamás legújabb koncertje, az ESTHAJNAL. Szarka Tamás egy összművészeti előadást hozott létre és mindenből a legjavát adja: ösztönös örömzenét, ugyanakkor fájdalmas szerelmi tragédiát a legkifejezőbb hangokba és dallamokba öltöztetve, mindezt a legmagasabb minőségben, és autentikus tánccal fűszerezve.

A zene egy leendő zenés színházi darabhoz íródott. A koncert témája egy szerelmi történet egy cigánytábor életébe ágyazva, akiknek vándorlás az életük, soha nem tudnak megérkezni igazán, mert az otthonuk az út maga.  A cigányzene az egyetemes magyar kultúra része. Szarka Tamás ennek a zenének a gyökereihez nyúlt vissza, abból merítve írta meg az Esthajnal album dalait. Egyben emléket állítva anyai nagyapjának Sárközi Károlynak, aki Felvidék híres cigányprímása volt.