Magyar leiras:

A Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendelete alapján a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft tagintézményei, valamint az üzemeltetésében álló telephelyek, mint közművelődési intézmények pillanatnyilag látogatási tilalom alatt állnak.

Szarka Gyula Tücsöklakodalom c. koncertje elmarad, a programra váltott  jegyeket a vásárlás helyén és módján visszaváltjuk.
Amennyiben Ön online vásárolta meg jegyét, további teendője nincs, a jegy árát automatikusan visszautaljuk. Személyes vásárlás esetén jegyvisszaváltási szándékát kérjük jelezze a program@momkult.hu e-mailcímen, ahol munkatársaink tájékoztatják a további részletekről.
Megértésüket köszönjük!

——

Lemezbemutató koncert nem csak gyerekeknek

A mese korhatár nélküli. Ha gyerekként találkozunk vele egész életünket végig kíséri. Olyan ez, mint a népdal, mára már számtalan zenei irányzat alakult ki belőle. A meséből pedig megszületett a dráma a színház és a költészet. És megtörténik a nagy varázslat, mert a mesében mindig a jóké, a bátraké a szerencse, a gonosz pedig elnyeri méltó büntetését. Szerintem mindannyian erre vágyunk.
Szarka Gyula

Vendégek: Csőre Gábor, Csiba Juli

    Jegyinfó | űrlap

    Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
    (jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)