Magyar leiras:

Különleges zenei utazásra hívja közönségét Perczel-Kováts Orsolya. Estjén a könnyűzene számtalan műfajából csendülnek fel a legismertebb jazz és pop, swing, ballada, latin, blues, funky dallamok. Hazánk egyik legfoglalkoztatottabb énekesnője ezúttal jól ismert dalokkal, örökzöld slágerekkel mutatja be a női lélek sokszínűségét, hangulatait, vágyait, amelyeknek a férfiak is részesei lehetnek – néha csodálattal, néha értetlenül. Ezt az utat ő maga is megtette, hiszen átélt mélységeket és magasságokat, fájdalmat és örömöt, míg eljutott odáig, hogy teljesnek érzi magát. Ezt tükrözi a koncert címe és ezt sugallják a dalok is, amelyeket egyedi hangzásvilágban élvezhet majd a közönség.

Perczel-Kováts Orsolya több évtizede tartó sikeres énekesnői és zenész karrierje során mindig törekedett arra, hogy kizárólag színvonalas produkciók részese legyen, legyen szó a saját, Ne ígérj című albumáról vagy színészi, énekes-pedagógusi pályájáról, és persze nem volt ez másképpen most sem, amikor megálmodta ezt az estét.

Az exkluzív koncert során olyan slágereket hallhatunk, mint a „Dimonds are a girl’s best friend”, a „Szerdán tavasz lesz”, a „Boldogság és én”, a „Tíz után”…vagy a „Feeling Good”. A kitűnő énekesnő az ország legkiválóbb előadóival, művészbarátaival lép fel: Farkas Gábor Gábriellel, a Studio11 Ensemble-lel és a Danubia Zenekarral.

A koncert egyben egy dalpremier is lesz: Révész Richárd-Molnár Levente-Major Eszter szerzők kifejezetten az énekesnőnek írt, új dalát élőben itt hallhatja először a nagyközönség: