Magyar leiras:
A Páratlan Párok (Bőzse Ádám és László Ferenc előadása) sorozat utolsó két alkalma is a Hegyvidéki Kulturális Szalonba költözik. További változás, hogy az utolsó, májusi alkalom dátuma 25-éről 30-ára változik.
A korábban megvásárolt belépőjegyek érvényesek az új helyszínen illetve dátumokon.
Amennyiben Önnek a megváltozott helyszín vagy időpont nem megfelelő, kérjük szíveskedjen jelezni a jegy@momkult.hu e-mailcímen, vagy a +36709084105-ös telefonszámon!
Várjuk Önöket továbbra is szeretettel a Hegyvidéki Kulturális Szalonban (1126 Budapest, Törpe utca 2.) 2023. április 27-én és május 30-án!
Üdvözlettel:
MOMkult

________________________________________

Páratlan párok – az operett történetéből

Folytatódik Bősze Ádám és László Ferenc közös kortárskereső sorozata. A Páratlan párok új évada ezúttal az operett nagy alkotóinak, kiemelkedő személyiségeinek sorát fogja bemutatni, bebarangolva az operett soknemzetiségű birodalmát és eljutva még e szerteágazó műfaj földrajzi és esztétikai határterületeire is. Így a hungarikum, illetve monarchikum gyanánt emlegetett bécsi-budapesti operett-tradíció mellett szó esik majd a műfaj másik két meghatározó vonulatáról, vagyis a francia és az angolszász operettről is. Az időben haladva pedig az operett feltűnésétől a műfaj arany- és ezüstkorán át a sorozat elér majd a dzsessz- és a szocialista operettek zsáneréhez, egyszersmind a musical kezdeteihez is.

További események:

  • Loewe és Bernstein (máj. 25.)