Magyar leiras:

A Napfényes Fesztivál a holisztikus egészségszemlélet egyik legnagyobb és legszínesebb családi rendezvénye.

Az egésznapos rendezvényen többek között előadások, önismereti és kézműves foglalkozások, természetgyógyászati konzultációk és workshopok, illetve egészséges ételek várják az érdeklődőket.

Előadók: Prof. Dr. Bagdy Emőke pszichológus, Dr. Boldizsár Ildikó meseterapeuta és író, Kassai Lajos hagyományőrző lovasíjász és előadó, Balla Ede Zsolt szakrálisföldrajz-kutató, illetve Váradi Tibor természetgyógyász és vallásbölcsész.

Sztárvendégek: Oláh Gergő énekes, Párkányi Kolos világhírű bűvész, László Attila énekes, Kövi Szabolcs instrumentális művész, illetve a Mandala of Fire akrobata- és fényzsonglőrcsapata.

Főzőshowt tart a nap során Kovács Zoltán, illetve Szikra Dávid vegán séfek.

Gyermekszínpad: Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar, Görömbő KompániaVarázs Tamás bűvész, Katáng zenekarNapraforgó MeseszínházTündérkert Bábcsoport és Törpemuzsika Zenekar.

További programok: élményfestés, impró színház, önismereti utca, kézműves- és társasjáték-sarok, környezetvédelmi sátor.

______INFÓK____________
A természetgyógyászati konzultációkra és workshopokra előzetesen be kell jelentkezni az elővételes jeggyel online vagy a rendezvény napján a helyszínen.

Időtartam
kapunyitás 9 órakor, az utolsó program 20 óra körül ér véget

 

Angol leiras: