Új időpont 2021. november 27. 19:00 Magyar leiras:

Az előadás új időpontban, 2021. 05. 23-án kerül megrendezésre.
(eredeti időpont: 2021. 05. 23.; Új időpont: 2021.11.27.)

ZSIMÜ közleménye:
Tisztelt Közönségünk!
A 2020. november 9-én bejelentett korlátozások értelmében minden idei évre tervezett előadásunkat jövő év tavaszára halasztjuk. Folyamatosan dolgozunk, hogy minél előbb tájékoztathassuk Önöket a konkrét időpontokról, helyszínekről!
A megváltott jegyek érvényesek az új időpontokban!
Magunk és Művész barátaink nevében köszönjük a ZsiMü felé tanusított bizalmukat és türelmüket!
Bármilyen kérdéssel keressenek minket elérhetőségeinken:
email: info@zsidomuveszetinapok.hu
——

A Modern Art Orchestra műfaji határokon átívelő repertoárjával tizennégy éve ad maradandó élményt a klasszikus-, jazz- és a népzene iránt érdeklődőknek.

A Zsidó Művészeti Napokon három énekesnő csatlakozik a Fekete-Kovács Kornél által vezetett, 18 férfi előadó alkotta csapathoz.
Tompos Kátya, Pataki Szilvia és Pocsai Kriszta három stílusban, három nyelven adja elő, a kifejezetten az alkalomra összeállított repertoárt.

A Modern Art Orchestra nemrég mutatta be az Ópiumkeringő című jazz-story estjét, melyben Karády Katalin elevenedik meg Pataki Szilvia és a MAO előadásában. Karády tizenhárom híres dala hangzik el Subicz Gábor átdolgozásában. A darabot Lengyel Ferenc írta és rendezte, témája a háborús üldöztetések, a túlélés, a menekülés, és a kétségek.

Pocsai Kriszta a jazz műfaj egyik legkiemelkedőbb énekesnője, számtalan hazai formációban felbukkan. Otthonosan mozog a jazz muzsika szinte minden területén, legyen az soul, jazz-rock, vagy hagyományos jazz. A Modern Art Orchestra koncertjein rendszeresen szerepel a kiváló jazzénekesnő. Fantasztikus saját hangvételében kelti életre a jazztörténet olyan nagyságait, mint Ella Fitzgerald, Nancy Wilson vagy Shirley Horn.

Tompos Kátya színházi alakításai mellett énekesnőként is sikereket ér el, saját lemezei és dalai nagyon népszerűek. A művésznő először lép színpadra a Modern Art Orchestrával.

Május 26-a, a legendás jazztrombitás, Miles Davis születésnapja. A koncert programjában Gershwin: Porgy és Bess című operájának Davis-Gil Evans féle adaptációjával emlékezik a kiváló amerikai művészre Fekete-Kovács Kornél és Modern Art Orchestra.

    Jegyinfó | űrlap

    Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
    (jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)