Magyar leiras:

Martha High, a Soul Istennője, James Brown állandó társa a színpadon feltárja zenei örökségét és folyamatos utazását, a jó funky időket hozza el Budapestre.

30 éven keresztül volt James Brown állandó társa és legmegbízhatóbb szövetségese a színpadon. Ott volt vele 1968 áprilisában a Martin Luther King gyilkosságát követő, a Boston Gardenben tartott koncerten, ahol a színpadi jelenlétükkel és pozitív üzeneteikkel megakadályozták a lázadást, az utcai erőszakot.
Ott volt vele Vietnámban, hogy lelkesítse a harcoló amerikai csapatokat. Ott volt vele Zaireben, ahol 60000 ember előtt énekeltek a Rumble In The Jungle koncerten. Ott volt vele, hogy felvezesse a legendás George Foreman kontra Muhammad Ali küzdelmet.
Martha High jelenleg Maceo Parker zenekarának énekese.
2016-ban Singing For The Good Times címmel szóló lemeze jelent meg, melyet a kritikusok és a közönség is kitörő lelkesedéssel fogadott. Teltházas koncerteket követően Budapestre is elhozzák műsorukat, mely a régi- és az új iskola közti utat járja végig a jazztől a soulig, a bluestól a funkyig.