Magyar leiras:

Mario Biondi koncertje 2021. december 14. helyett egy új időpontra kerül át, mert a turné további decemberi állomásait az európai korlátozások miatt elhalasztották. Az egyeztetések már tartanak a 2022-es dátumról. Amint van új időpontja a koncertnek, tájékoztatást küldünk róla.
____________________________________________

Felhívjuk látogatóink szíves figyelmét, hogy a MOMkult épületében a maszkviselés kötelező!

SOLD OUT!

Mario Biondi, akit akár az olasz Barry White néven is hívhatnánk! A szicíliai születésű énekes, az érzékien búgó bariton az egyik legnépszerűbb soul- és R’n’B énekes. Tizenhét évesen már Ray Charlesszal léphetett színpadra. Készített már albumot Leon Ware, Chaka Khan, Al Jarreau és James Taylor közreműködésével is.

Mario Biondi kísérletező művész, a jazztől a funkon át a popig és a brazil zenéig sokféle irányzatban alkot. Nyitottsága nem csoda, hiszen sokszínű művészcsaládból származik: édesapja is slágerszerző volt, nagymamája énekesnőként, dédapja festőművészként alkotott.

Első nagy slágere a This Is What You Are, amely nemzetközi ismertséget hozott neki 2006-ban. Mario Biondi pályája azóta is töretlen, számos lemezt készített különböző nemzetiségű és stílusú zenészekkel közösen.