Magyar leiras:

A legtöbb nő azt szeretné tudni, hogy mi járhat a férfi fejében, amikor nem szól, elréved a semmibe, nem hív, nem jön, vagy szakít – illetve az együttlét alatt, előtt, után. No meg akkor, ha nincs intimitás!
Sokszor mennyivel könnyebb arról vitázni reggel, hogy már megint miért nem tetted be a mosogatóba a poharat, vagy helyére a sótartót – mint megkérdezni azt, hogy miért nem kívántál az este. És a falak egyre magasabbak lesznek a párok között, védik a saját arculatukat, szexuális szorongásaikat. Vajon mik lehetnek azok a bástyák a férfiak és a nők számára, amelyek megvédik őket a sérülésektől, illetve miért zárják el magukat a pozitív érzések és élmények megélésétől?
Többek között ezekről beszélget Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus a Legjobban a nőktől féltem című regény szerzőjével, Horváth András Dezsővel.

A Legjobban a nőktől féltem c. könyv egy férfi története, akinek huszonnégy óra alatt teljesen felfordul az élete. Egy napon belül elveszíti a szüzességét, és egy utcai verekedésben majdnem halálra késelik. A két élmény elválaszthatatlanul összekapcsolódik a fejében: egyszerre vágyik a szexre, de retteg is tőle. A külvilág előtt rejtegetni próbálja bizonytalanságát. Sok évig él öngyűlöletben, ám egy megváltó szerelem hatására végül szembenéz önmagával, és látszólag megoldja életének legnagyobb problémáját. Időközben felkeresi az apját is, akit gyerekkora óta nem látott, és megpróbál választ találni a kérdésre: mitől lesz valaki igazi férfi?

A közreműködőkről:
Dr. Hevesi Krisztina végzettsége szerint közgazdász, újságíró, pszichológus és pszichológia tanár, valamint a European Society for Sexual Medicine ösztöndíjasaként Európa különböző országaiban tanult. Az ELTE PPK Személyiség és Egészségpszichológiai Tanszék és az ELTE PPK Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet oktatója. Számos hazai könyv és nemzetközi publikáció kötődik a nevéhez.

Horváth András Dezső író, forgatókönyvíró. Olasz nyelv- és irodalom szakon szerzett tanári diplomát, majd szabadúszó újságíróként kezdett dolgozni. Forgatókönyvíróként több egészestés játékfilmet, dokumentumfilmet és tévésorozatot jegyez. A Legjobban a nőktől féltem az első regénye, mely a Leányvállalat Kiadó gondozásában jelent meg.

A beszélgetés után lesz lehetőség a könyv megvásárlására is, amelyet a szerző dedikál.