Magyar leiras:

Felhívjuk látogatóink szíves figyelmét, hogy a MOMkult épületében a maszkviselés kötelező!

A korábban megváltott jegyek az időpontban és helyszínen érvényesek lesznek.

„A jövő mindig másoké. Vándorlunk negyven-ötven évig –
hogy végre megláthassuk egyszer majd az Ígéret földjét.

A jövő mindig másoké. Elélünk hetven-nyolcvan évig –
és aztán nem hallunk, csak csöndet már: az ítélet csöndjét.”

Kováts Kriszta, az Evita és a Mamma mia! sztárja,  az Álomfejtés és a Zenemozi után ismét új – vagy inkább talán nagyon régi –  világba visz el minket, a Biblia világába. A témák persze ismerősek lesznek, hiszen ezek az európai, azon belül a zsidó-keresztény kultúra alaptörténetei (Noé bárkája, A bábeli torony építése, A fáraó álma vagy a betlehemi csillag története), de tapasztalatból tudjuk, hogy Kováts Kriszta és szerzői, valamint zenész kollégái mindig meg tudnak lepni minket.
Egy meglepetést már most elárulhatunk –a közreműködő zenésztársak felsorolásából kiderül, hogy eddig sosem hallott hangszerelésben szólalnak majd meg a dalok.

A zeneszerző Wolf Péter az Erkel-díj után 2018-ban kapta meg az Artisjus könnyűzeneszerzői életmű-díját, de könnyűzenei slágerei mellett olyan híres komolyzenei dalok szerzője is, mint az Ave Maria. Hosszú évek óta pedig a legjobb magyar komolyzenei szólisták (például Baráti Kristóf, Balog József) játsszák a műveit.

A dalszövegíró most is Fábri Péter, A híd felé, a Füttyös Gyuri, az Elvarázsolt kávéház, az Álomfejtés és sok más dal szövegírója, Kováts Kriszta állandó alkotótársa.