Magyar leiras:

Tisztelt Látogatóink!

A meghirdetett előadás elmarad, a megvásárolt belépőjegyek árát visszatérítjük.
Amennyiben Ön online vásárolta jegyét, további teendője nincs, automatikusan visszautalja a jegyeket kezelő jegy.hu (Interticket Kft.) – ez hosszabb időt vehet igénye. Amennyiben személyesen vásárolta a jegyét, két lehetőséget kínálunk: vagy a helyszínen visszaváltjuk, vagy küldhet e-mailt is a jegy@momkult.hu e-mailcímre a jegyek befotózásával, valamint annak a bankszámlaszámnak a megjelölésével, amire a visszautalást szeretné kérni.

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük!

_____________

Gundel Takács Gábor pódiumműsora

A Kossuth-díj akulturális életben adható legmagasabb állami kitüntetés, jelenleg a művészi kvalitás legnagyobb hivatalos értékmérője.

Gundel Takács Gábor újságíró, szerkesztő új beszélgetős pódiumműsor-sorozatának estjein egy-egy Kossuth-díjas művészt lát vendégül a MOMkult Kupolatermében, ahol nem csupán annak életpályáját mutatja be, hanem igyekszik mélységében megérteni, mitől válik valaki igazi művésszé, alkotóvá. 

Az est vendége Cserhalmi György, a Nemzet Színésze, Balázs Béla-díjas, érdemes művész.

A Kossuth-díjasok c. műsorokat televíziós stáb rögzíti, és vágott formában sugározni fogja. A Ch-Art Kft. által szervezett beszélgetősorozat látogatói a MOMkultban zajló program jegyvásárlói feltétel nélkül hozzájárulnak ahhoz, hogy a készülő kép- és filmfelvételeken esetlegesen szerepeljenek, és azok felhasználásra kerülhetnek különböző nyomtatott és elektronikus médiafelületeken, a Házirendben és az adatvédelmi szabályzatokban szereplő információk szerint.

fotó: Eöri Szabó Zsolt