Magyar leiras:

A Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendelete alapján a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft tagintézményei, valamint az üzemeltetésében álló telephelyek, mint közművelődési intézmények pillanatnyilag látogatási tilalom alatt állnak.

Keresztes Ildikó jótékonysági koncertje elmarad, a programra váltott  jegyeket a vásárlás helyén és módján visszaváltjuk.
Amennyiben Ön online vásárolta meg jegyét, további teendője nincs, a jegy árát automatikusan visszautaljuk. Személyes vásárlás esetén jegyvisszaváltási szándékát kérjük jelezze a program@momkult.hu e-mailcímen, ahol munkatársaink tájékoztatják a további részletekről.
Megértésüket köszönjük!

—–

Keresztes Ildikó egyedülálló előadásmódjáért Pro Urbe díjjal kitüntetett eMeRTon,- Fonogram és Artisjus díjas előadóművész már több mint 25 éve áll a hazai zenei- és kulturális élet élvonalában.

Jótékonysági koncertjén egy zenei kuriózumot láthat és hallhat a közönség.

A közreműködő művészek saját zenei területükön elismert kiválóságok, munkásságuk értékteremtő, az est különlegessége, hogy most először lépnek színpadra a közös produkció keretein belül.

Keresztes Ildikó jelentős energiát fordít mentori tevékenységre, a fiatal tehetségek felfedezésére és támogatására, a koncert bevételét határon túl élő fiatal tehetségek felkarolására fordítja.
Az est vendégelőadói kapcsolódnak Erdélyhez, az erdélyi ifjúsághoz, a tehetséggondozáshoz, életük és munkásságuk összecseng az est szellemiségével.

A rock, a blues, a pop műfaján keresztül a balladák világán át a népzenéig minden műfaj megszólal Keresztes Ildikó Jótékonysági estjén.

Vendégek
Herczku Ágnes és Nikola Parov
Nagy Feró
Karácsony János
Ferenczi György
Takács Nikolas
Király L. Norbert
Baricz Gergő

    Jegyinfó | űrlap

    Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
    (jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)