Magyar leiras:

Azon programoknál, ahol a helyszín sajátosságai miatt nem tartható a látogatók közötti másfél méter, továbbra is ajánljuk a maszk viselését.
_______________________________________________________________________________________

A Képmás Magazin improvizációs estéin a Nézőművészeti Kft. vendégművészei három jelenetet adnak elő. A jelenetek után Szám Katalin, a Képmás magazin főszerkesztője beszélget  az előadás Theisz Dóra pszichológussal.

Mi határozza meg a gyerekvállalás ideális időpontját? Hogyan lehetünk biztosak benne, hogy érettek vagyunk a döntésre, láthatjuk-e egyáltalán tisztán és racionálisan ezt a kérdést?Improvizációs estjeinken 3 jelenetet láthatnak a Nézőművészeti Kft. vendégművészeinek közreműködésével.Szakértő vendégünkkel a jelenetek után Szám Kati, a Képmás magazin főszerkesztője beszélget.
Szakértő: Polus Enikő, mentálhigiénés szakember, a Me-Se-Kő Mentálhigiénés Segítő Központ és MESEKŐ Alapítvány alapítója, ügyvezetője.A rendezvényt az aktuális járványügyi rendelet szerint fogjuk megtartani.
A rendezvényen a részvétel ELŐZETES regisztrációhoz kötött.

Belépő az aktuális havi Képmás magazin személyenként, amely a helyszínen is megvásárolható. A lap ára a Képmás-esten: 700 Ft. Előfizetőinknek ingyenes a belépés, kérjük, hozzák magukkal az aktuális Képmást!
Regisztrációjával hozzájárul, hogy a Képmás hírlevelet küldjön Önnek a jelentkezés alkalmával használt e-mail címére (a hírlevélről bármikor leiratkozhat), illetve hozzájárul az esten készülő képeken és videókon szerepléshez is.

A felvételeket közösségi felületeinken fogjuk megosztani.
A korábbi Képmás-estekről YouTube-csatornánkon összefoglalókat láthat: Képmás-magazin