Magyar leiras:

Tisztelt Látogatóink!

A 2020. december 20-án 09:30-ra és 11:30-ra meghirdetett Kaláka – Szabad-e bejönni ide betlehemmel koncertek elmaradnak. A jegyek visszaváltásáról a Gryllus Kft. megbízásából a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. közvetítőként intézkedik. Amennyiben Ön online vásárolta a jegyeket, úgy további teendője nincs, az Interticket Kft. visszautalja a jegyek vételárát. Az Interticket Kft. a jegyvisszaváltásra való megbízást követően elindítja a folyamatot, de ez várhatóan hosszabb időt is igénybe vehet, kérjük szíves türelmüket.

Ha személyesen vásárolt belépőt az említett koncertekre, kérjük szíveskedjen munkatársunkkal felvenni a kapcsolatot a program@momkult.hu e-mailcímen.

Megértését köszönjük!

————————————————————————————————————————————

 

Mikor a betlehemesek karácsonykor házról-házra járnak, üdvözlő versük végén ezt kérdezik: Szabad-e bejönni ide betlehemmel? A Kaláka együttes karácsonyi hangversenyének kerete ez a betlehemes játék.
A műsorban elhangzanak magyar és más nemzetiségű karácsonyi népdalok, régi egyházi énekek, karácsonyi versekre írott Kaláka dalok.

Egy éves kor alatt a belépés ingyenes.