Magyar leiras:

Azon programoknál, ahol a helyszín sajátosságai miatt nem tartható a látogatók közötti másfél méter, továbbra is ajánljuk a maszk viselését.
_______________________________________________________________________________________

Joey Calderazzo és John Patitucci a jazz világának két fénylő csillaga.

Joey Calderazzo, generációjának egyik legjobb zongoristája, aki tizenhárom albumot készített vezető zongoristaként, Joey Calderazzo végigjárta az utat a csodagyerekből a keresett session zenészből az elitbe. A jazz legkiválóbb együtteseinek tagjává vált. A zene zsenijeit kísérte, Michael Brecker és Branford Marsalis mellett Jack DeJohnette-től Dave Hollandig. Útja során, Calderazzo bátran kutatta saját pszichéjét és helyét a világban, mint zeneszerző, improvizátorként, zenekari tagként és vezetőként.

John Patitucci, basszusgitáros 30 éve van a jazz világának élvonalában. Négyszeres Grammy-díj nyertes. Olyan zenészóriásokkal dolgozott együtt, mint Dizzy Gillespie, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Chick Corea, Stan Getz, Freddie Hubbard, Roy Haynes, Wynton Marsalis, Michael Brecker, Kenny Garrett, Victor Feldman és Nancy Wilson. Fellépett neves popzenészekkel is, Natalie Cole-lal, John Mayerrel, Alicia Keys-szel, Joni Mitchell-lel, Bonoval, Stinggel és Paul Simonnal.