Magyar leiras:

Tíz év után újra külföldi slágerek jazzes feldolgozásaival jelentkezik a Fonogram-díjas sikerprodukció, a Jazzkívánságműsor.
A Sárik Péter Trió és Szőke Nikoletta ismét a közönségük kívánságai alapján állítottak össze egy új lemezanyagot, melyen az elmúlt évtizedek legismertebb világslágerei hallhatók.

Szőke Nikoletta a Montreaux-i Nemzetközi Jazz-Énekverseny 2005-ös döntőse és közönségdíjasa, Junior Prima Díjas jazzénekesnő.
Olyan világsztárokkal énekelt együtt, mint Bobby McFerrin, Kurt Elling vagy Michel Legrand, Fellépett New Yorkban, Tokyoban és a világ számos fontos jazz klubjában, lemezei listavezetők voltak Japánban, Magyarország egyik vezető jazz-énekesnője, többször elnyerte hazánkban az „Év Jazzénekesnője” díjat.

A Sárik Péter Trió Magyarország egyik legnépszerűbb jazz-zenekara.
Az együttes koncertjeinek hangulata sokszor inkább pop vagy rock koncerthez hasonlatos, még akkor is, ha a Zeneakadémián, vagy a legkomolyabb koncerttermekben játszanak.
Két lemezük is elnyerte a Fonogram-díjat és ötször kaptak jelölést ugyanerre a kitüntetésre. Az egyik legtöbbet turnézó magyar jazz-formáció, hazánkon kívül rendszeresen koncerteznek szerte a világon