Magyar leiras:

Tisztelt Jegyvásárlónk!

A 2022. április 11-re meghirdetett iLand lemezbemutató koncert új dátumon, 2022. szeptember 6-án valósul meg. A korábban megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra. Amennyiben az új dátum nem megfelelő, úgy a jegyek árát visszatérítjük.

Online vásárolt jegy esetén, ezen a linken rögzítheti visszaváltási igényét 2022. március 25-ig: https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas
Ha személyesen vásárolt belépőt, kérjük ezen a linken regisztrálja a visszatérítést 2022. március 25-ig: https://www.jegy.hu/jegyirodaivisszavaltas
___________________________________________________________________________________

Az iLand alapítói (Takáts Tamás, Pálvölgyi Géza, Madarász Gábor, Dorozsmai Péter, Kontor Tamás) az East zenekar utolsó formációjában együtt zenélő kiváló muzsikusok. Az egykori közös együttes egyedi, színes, progresszív zenei irányának folytatásaként jelent meg az új album, melyen már az új zenekari tag, Kontor Tamás basszusgitározik. 

Az ikonikus zenekarokban (Korál, Karthágó, Skorpió, Ákos Projekt, Tátrai Band) is zenélő művészek az új dupla iLand album dalai mellett a korábbról ismert 56’, Szerelem sivataga, David Bowie szeme, vagy az Elrejtettél a szívedben áthangszerelt változatait is előadják a koncerten.