Magyar leiras:

A Nézőművészeti Kft. színházi improvizációjával illusztrált esten a szeretet aspektusait járja körül a Képmás Magazin meghívott vendégeivel Szám Kati szerkesztő-műsorvezető.

Elég nagyon szeretni? Hogy lehet megtanulni a másik szeretetnyelvét, és hogyan befolyásolják a sajátunkat a szülői minták és a gyerekkori sérüléseink? Kell-e, lehet-e tanulni a „szeretést” a párkapcsolatban?

Játssz, nevess, gondolkodj velünk! Legyél a színészek alkotótársa és hozz szokatlan kellékeket a jelenetekhez!

https://kepmas.hu/hu/kepmas-est/hogy-szeretsz

A korábbi Képmás-estekről YouTube-csatornánkon összefoglalókat láthat: youtube.com/kepmas-magazin

Az est támogatója a Szerencsejáték Zrt.

A Képmás magazin és a Média a Családért Alapítvány által szervezett Képmás-estek sokéves múltra tekintenek vissza. Szórakoztató, feltöltő, művészi produkciókkal és beszélgetésekkel színesített események ezek, ahol vendégeink ismert arcok (szakemberek, művészek, népszerű véleményvezérek), akik retusálás és szerkesztés nélkül jelenhetnek meg a közönség előtt. A Képmás-estek tematikája a családra, az emberi kapcsolatokra, a közösségekre fókuszál, középpontjában végső soron az emberi boldogság áll, bár ehhez mindig konkrét témán át közelítünk. A művészi élmény kiemelt része az estnek, mert segít a témák komplexebb megközelítésében és egyaránt érzékenyíti a közönséget és a beszélgetés résztvevőit.