Magyar leiras:

Azon programoknál, ahol a helyszín sajátosságai miatt nem tartható a látogatók közötti másfél méter, továbbra is ajánljuk a maszk viselését.
_______________________________________________________________________________________

Méregtelenítés felsőfokon: kiégés, túlélés, önismeret, határhúzás, avagy: a hetedik te magad vagy!

Hét év alatt kicserélődnek az ember sejtjei. A hetes mágikus szám. A hetedik napon Isten is megpihent. A világnak hét csodája van, a főbűnök száma hét, ahogy az erényeké is. Hét bő esztendőt hét szűk követ. A szivárvány is hét színből áll.

Hétéves a WMN, amiből két év a pandémiában telt, ami folyamatos tervezést és újratervezést hozott a szerkesztőség számára is.
Az emberek számára keveredett az irodai és otthoni munka, új világrendhez kellett hirtelen alkalmazkodni, sokszor elmosódtak a határok: nem lehetett tudni hol ér véget az egyén, illetve hol kezdődik a társas lét. Sokszor összefolyt a munka a magánélettel, valamint a szociális kapcsolatok is egy képernyőre korlátozódtak. A személyes fájdalmas veszteségek és a korlátozások miatti társas érintkezések hiánya is súlyként nehezedtek az emberekre. A hirtelen kialakult és hosszú ideig tartó állapotban sokaknál alakult ki fáradtság, bizonytalanságérzés, kiégés. 

A világ hét év alatt megváltozott, az elmúlt kettőben pedig a feje tetejére állt. Az emberek keresik a helyüket ebben az új rendben, és ehhez szembenézésre van szükség: őszinte, kíméletlen leltározásra maguk körül és magukban is. Új határok meghúzása szükséges, a meglévő határok újradefiniálása.

A születésnapi Hello, WMN! végre újra élőben, a színpadon zajlik, csupa olyan vendéggel, akik élen járnak a testi-lelki méregtelenítésben.