Magyar leiras:

Azon programoknál, ahol a helyszín sajátosságai miatt nem tartható a látogatók közötti másfél méter, továbbra is ajánljuk a maszk viselését.
_______________________________________________________________________________________

Beszélgetős este a WMN alkotóival és meghívott vendégeikkel

Kérem, vigyázzanak, a kapuk záródnak! – Mit kezdesz magaddal az életed közepén?

A mid life crises (életközepi válság) témáját járják körbe a WMN élő estjén a meghívott közreműködők.
A jelenséget a legtöbb 40-50 éves ember érezheti, sokaknál jelentkeznek kisebb-nagyobb mértékben azok a tünetek, amiket összefoglaló néven életközepi válságnak neveznek. A szorongással és kemény önvizsgálattal teli tünetegyüttest minden ötödik ember átéli (legtöbbször akkor, amikor a gyerekein és-vagy a szülein egyszerre látja az idő múlását, amikor ráeszmél a saját idősödésére). Ilyenkor következik a szembenézés: depresszió vagy új lendület, javak halmozása vagy karrierváltás, futó viszonyok vagy egymás felé fordulás, elhagyás vagy maradás, a szülői minták csontosodása vagy átírása. Megannyi döntési helyzet, amelyekkel kapcsolatban ebben az időszakban kell a legtöbb dilemmát megélni és meghatározó döntéseket hozni.

“Egy nap felkelsz, kikászálódsz az ágyból, megfőzöd a kávédat, megiszod, elbotorkálsz a fürdőszobába, megpillantod magad a tükörbe és hirtelen nem ismered fel azt, aki szembenéz veled. Nem erre a kicsit fáradt, idősödő, karikás szemű, gondterhelt fazonra emlékeztél. Sokaknak ismerős ez az úgynevezett életközépi válság, amit jellemzően 40 és 50 éves korunk között érezhetünk.
Ha még nem vagy negyven, azért, ha elmúltál, azért, ha pedig idén ünnepled ezt a kerek évfordulót, akkor pláne érdemes eljönnöd, hogy megnézd a májusi Hello, WMN!-beszélgetést, ami mindannyiunk megúszhatatlan kríziséről és az arra adott lehetséges megoldásokról szól.”
(WMN)

Támogató:
A Hello, WMN! rendezvénysorozat dizájn-felelőse a TorTer e-Design.