Magyar leiras:

„Mert ti olyanok vagytok, mint a tükör: ahogy a színpadon álltok, a zenei tudás mellett az életörömötökkel a hallgatóságban is felébresztitek az életörömöt. Azt hiszem, ez a legtöbb, amit művész megtehet. ” /Rados Virág, író/

A Fourtissimo Jazz Orchestrát a Príma-díjas Fourtissimo tagjai alapították 2012-ben.
Megalakulásuk után a Zuglói Smooth Jazz és VII. Jazzy Jazz dalversenyek közönségdíját nyerték el, a „Mali” és „Funk 4 Fun” c. számaikkal.
A zenekar jelemzője a szakmai hitelesség és a professzionális hangszertudás mellett, hogy alapító tagjai nemcsak a színpadon alkotnak egységet, hiszen Valéria, Márton, Gyula és Bence testvérek.
Zenéjük alapjait a rézfúvós hangszerek képezik – mivel a testvérek 3-4 éves koruk óta ezeken a hangszereken játszanak – de egyre nagyobb teret kap dalaikban Valéria énekhangja is.

A zenekar smooth- és fúziós jazz alkotásai és a 2018-as eurovíziós daluk, a „Kisnyuszi a kalapban” is megszólal a Hegyvidéki Smooth Jazzklub színpadán – emellett Duke Ellington, The Beatles, vagy a legendás jazztrombitás, Maynard Ferguson dalainak „Fourtissimo-s” átdolgozásait hallhatja a közönség.