Magyar leiras:

A Hegyvidéki Ősz programsorozata idén is várja látogatóit három helyszínen.

A Hegyvidéki Ősz a Hegyvidéki Önkormányzat és a MOMkult közös szervezésében megvalósuló program:

MOMkult kert

A Vitéz László Bábjáték-automata egyszerre adja a játék és a színház utánozhatatlan élményét a Kolibri Színház alapító tagjai, Bodnár Zoltán és Gazdag László által “üzemeltetve”.

Kinyílik Sőnfeld Mátyás Zenebatyuja is! Vicces hangszerbemutató során lehet majd kipróbálni, hogyan szól a kupakcsörgő, vagy milyen hangú a flakongitár.

Nem maradhat el a varázslat sem – Rolando bűvész több mint 18 év szakmai tapasztalattal a hazai bűvészélet egyik kulcsfigurája. Műsoraiban a humort ötvözi a kézügyességi bűvészettel és a mentalizmussal.

Ha pedig valódi, családot összefogó móka – akkor társasjáték! A Társa’s Játék Bár jóvoltából 10 olyan különböző típusú játékot lehet majd kipróbálni, amely könnyen elsajátítható és minden korosztály élvezi.

A Zurgó Együttes moldvai táncoktatással és énektanítással készül,  a mese sem marad ki a repertoárjukból.

Lehet hajat fonatni, retro játszótéren szülők gyerekkori ügyességi játékait megtanulni, petángozni, régi programfüzetekből ékszereket készíteni Paperedesign Infinity-vel.

Jógázni, smart-food kóstolni, stílustanácsadóval konzultálni pedig a Mozogj szabadon, Hegyvidék! programjainál lehet.

A receptcsere akciónk keretein belül jól bevált fogások, gyorsan és könnyen összedobható finomságok elkészítési módjait oszthatják meg egymás között a sütni-főzni szerető látogatók. Senki ne hagyja otthon a kedvenc receptjét!
Ha esetleg nem lenne elég csupán olvasgatni a finom falatokról, természetesen a helyszínen étel-ital vásárlására is lesz lehetőség.

Az egész napos élményeket pedig mindenképpen meg kell örökíteni – minderről a SelfieMe fotógépe gondoskodik egyedi hátterekkel és bohókás kiegészítőkkel.

A Hegyvidéki Ősz további helyszínei:
Hegyvidéki Kulturális Szalon,
Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont