Magyar leiras:

Ezen az eseményen megtanulhatod és megtapasztalhatod, hogyan kapcsolódhatsz a belső és külső világodhoz az érzékszerveiden túl is. Emberként ezt a világot az elménken és az 5 érzékszervünkön keresztül tapasztaljuk meg. Spirituális bölcsesség nélkül azt gondolhatnánk, hogy a valóság csak az, amit a szemünk lát, amit a fülünk hall. De mi a helyzet a világ többi részével, ami az 5 érzékszervünkön túl létezik? Itt megtanulhatod, hogyan kapcsolódhatsz a hatodik érzékedhez!

Ezen az utazáson kalauzol minket végig GURUDEV Sri Sri Ravi Shankar, aki világszerte ismert és elismert tanító, mester, és nem túlzás állítani, az emberiség problémáira minden területen megoldást kínál jótékonysági tevékenységén keresztül. Példa értékű projekteket indít el az Art of Living és az IAHV szervezetek által. Célunk a stressz- és erőszakmentes társadalom építése.

Az Élet Művészete Alapítvány bemutatása:

Az Élet Művészete Nemzetközi Alapítvány (AOL – Art Of Living) egy non-profit oktatási, jótékonysági és humanitárius önkéntes szervezet, amely a béke megteremtésén és az emberi értékek előmozdításán munkálkodik. A Sri Sri Ravi Shankar által alapított szervezet újító személyiségfejlesztő és társadalmi programjai a stressz kiküszöbölését, az összetartozás érzésének kialakítását, és az emberi értékek védelmét célozzák. Arra lelkesítik a változatos hátterű, vallású és kultúrájú embereket, hogy fogjanak össze ünneplésben és az emberi közösség szolgálatában.

Szervező:
Élet Művészete Alapítvány – Budapest Boldogság Központ