Magyar leiras:

Kedves Nézőink!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a május 30-án 18.00 órára meghirdetett „Hadházi László bemutatja: Egy szónak is száz a vége” című előadásunk a Budapest – MOM Kulturális Központ színházteremben elmarad!

Az előadás pótlására kitűzött új dátum: 2022. november 2. 18.00 óra,  a helyszín változatlanul a MOM Kulturális Központ színházterem. Amennyiben megfelel a felajánlott dátum, semmi teendőjük nincs, jegyük automatikusan érvényes a pótelőadásra!

További információ: ugyfelszolgalat@dumaszinhaz.hu

Megértésüket köszönjük!

_______________________________________________________________________________________
Azon programoknál, ahol a helyszín sajátosságai miatt nem tartható a látogatók közötti másfél méter, továbbra is ajánljuk a maszk viselését.
_______________________________________________________________________________________

Hadházi, Elek, Lakatos, Musimbe

Hadházi László a  Dumaszínház társulatának tagja, hangulat-karbantartó, Karinthy-gyűrűs humorista. Korábban rádiós műsorvezető, de ma már kizárólag a Rádiókabaré szerzője és előadója, a Showder Klub nevettetője. A Dumaszínház társulatának egyik alapító tagja.

Elek Péter a Dumaszínház társulatának tagja és a Showder Klub fellépője. Előadásaiban gyakran beszél a nők lelki világáról, tőle ismerhetik Kidobó István legendáját.

Musimbe Dávid Dennis a Dumaszínház társulatának tagja. Karosszéria-lakatos, dolgozott szakszervízben és értékesítőként. A Comedy Central „Magyarország, szereplek! című humorista tehetségkutató műsorában lépett először kamerák elé, majd a Fábry Most című műsorban és a Rádiókabaréban is bemutatkozott. Bemutatkozása óta stabil és népszerű fellépője a Showder Klubnak. 

Lakatos László a Dumaszínház társulatának tagja. Zenész családban nőtt fel. Rendszergazda, vagyonőr és taxis. A stand up mellett jelenleg is taxizik. A Comedy Central tehetségkutató műsorában a döntőig jutott.

(forrás: dumaszinhaz.hu

    Jegyinfó | űrlap

    Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
    (jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)