Magyar leiras:

Azon programoknál, ahol a helyszín sajátosságai miatt nem tartható a látogatók közötti másfél méter, továbbra is ajánljuk a maszk viselését.
_______________________________________________________________________________________

A 15 éve alakult Fonogram díjas Group’N’Swing Zenekar “Száz Év Szerelem” című produkciója az elmúlt 100 év népszerű magyar szerelmi slágereit dolgozza fel egy kétfelvonásos musical előadásban. A zenei korszakokat a század legismertebb hazai táncdalai elevenítik meg a keringőktől, a tangón, a swingen, a rock and rollon, a discon át, a pop, a rock és a funky zenei világáig.

A Group’N’Swing olyan világról mesél, ami felidézi a múlt század hangulatát a régi, ismerős, népszerű slágerek dallamaival, és egyben korrajzot fest Budapest elmúlt 100 évéről. Az adott kor férfi-női viszonyát, szerelmét és harcait összetépett búcsúleveleken, békebeli vallomásokon és a forradalom idején írt szerelmes üzenetváltásokon keresztül ismerheti meg a néző.

A produkció izgalmas dunai hajózásba viszi el a nézőket, ahol megidézhető az elmúlt század szerelmes viaskodásainak szenvedélyes képsora. Rajongó vagy éppen hitehagyott, gyengéden odaadó, ám olykor konokul önfejű szerelmesek történeteit ismerhetik meg a nézők, akiknek sorsát a magyar história formálta.