Magyar leiras:

Sajnálattal Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Fonó Budai Zeneház szervezésével Estas Tonne október 21-i budapesti koncertje elmarad, mivel a művész a bizonytalan járványhelyzet miatt teljes európai turnéját lemondta. A megvásárolt jegyeket az Interticket Kft. automatikusan visszaváltja. Bízunk benne, hogy a tervek szerint a művész magyarországi fellépését egy évvel később, 2022-ben meg tudjuk valósítani

————————————————————————————————————————————————————–

A VISION Turné magyar megállója

Estas Tonne 2020-as nemzetközi őszi turnéja a járványhelyzet miatt a 2021-es évre tolódva ugyanazzal a tematikával érkezik Budapestre. Egy csodálatos jelenséget állít a középpontba ez a koncertsorozat, egy emberi észlelést, amit akkor érzékelünk, amikor a kreativitást érjünk tetten, ahogy kitolja spirituális tájképünk belső határait.

A legimmateriálisabb és legmegfoghatatlanabb művészeti ág a zene, mely hatásosan tudja befolyásolni a belső optikánkat, a belső víziónkat, ezért kapta ezt a nevet a turné: VISION tehát VÍZIÓ.

Ebben a tekintetben minden ‘hangutazás’ Estas Tonne-nal egy rendkívüli alkalom arra, hogy befelé fordulva magunkba és az egész Teremtésbe betekintést nyerjünk egy újabb, szélesebb perspektívából.

A koncert a Fonó Budai Zeneház megbízásából a MOMKult Kulturális Központban kerül megrendezésre.