Magyar leiras:

Azon programoknál, ahol a helyszín sajátosságai miatt nem tartható a látogatók közötti másfél méter, továbbra is ajánljuk a maszk viselését.
_______________________________________________________________________________________

Az újjáalakult Pante Rhei együttes az áprilisi koncert során a régi műsorok legkiemelkedőbb darabjait mutatja be. A mostani zenekari felállás lehetővé teszi a P.R.Computer c. album, valamint a legjobb jazz-rock kompozíciók stúdióminőségű megszólaltatását az élő koncerteken.

A koncert különlegessége lesz számos Bartók feldolgozás előadásán túl a Victor Máté által jegyzett kórus-átirattal 1977-ben bemutatott, nagyszínpadon eddig csupán egyszer előadott Grieg: Peer Gynt szvitjének felújítása a Rotunda Énekegyüttes bevonásával.

Az egyedi arculattal rendelkező Panta Rhei együttes 1974-ben Debrecenben alakult.
Különleges, jórészt saját készítésű elektronikus eszközöket (szintetizátorok, gitár szintetizátor) használnak a koncertjeiken, melyek alkalmasak klasszikus darabok fúziós feldolgozására is (elsősorban Bartók Béla szerzeményeit építi be a zenekar saját szerzeményeibe).

A Panta Rhei 2017-ben éledt újjá, az időközben elhunyt Matolcsy Kálmán (billentyűs) és a külföldön élő Béke Csaba (dobos) helyét két fiatal, Kálmán András és Szalay Dániel tölti be.

További információ:
panta-rhei.hu