Magyar leiras:

Azon programoknál, ahol a helyszín sajátosságai miatt nem tartható a látogatók közötti másfél méter, továbbra is ajánljuk a maszk viselését.
_______________________________________________________________________________________

 Dave Weckl és Tom Kennedy már évtizedek óta zenél együtt. Most egy vadonatúj zenekari projekttel érkeznek Budapestre Bob Franceschini szaxofonos és Stu Mindeman billentyűs társaságában.

Dave Weckl amerikai dobost minden idők egyik legnagyobb hatású és technikailag legtehetségesebb jazz fúziós dobosának tartják. Dinamikus és változatos hangszeres stílusa, amely a világ minden táján inspirálta a zenészeket, hatalmas tudásra és szenvedélyre épül. Nehéz lenne olyan nagy nevet találni a zeneiparban, akinek ne játszott volna. Az elmúlt évtizedekben olyan zenészlegendákkal dolgozott együtt, mint Diana Ross, Madonna, George Benson, Chick Corea, Paul Simon vagy Mike Stern. Pályáját leginkább meghatározó formációja Chick Corea Elektric Band-je volt, ahol Grammy-díját is szerezte. Ezután kezdődő szólókarrierje során a fúziós jazz és a latin jazz területén ér el sikereket.

Tom Kennedy a világ egyik legelismertebb basszusgitárosa és nagybőgőse. Tinédzserként alkalma volt együtt játszani a jazz ikonjaival, Freddie Hubbarddal, James Moodyval, Nat Adderlyvel, Sonny Stitt-tel, George Russellel, Barney Kesselrel és Herb Ellisszel. Azóta számos nemzetközi előadóval turnézott és készített felvételeket.  Szakmájának mestere hírneve világszerte felülmúlhatatlan a rajongók körében.

Bob Franceschini a szaxofon mestere. Turnézott, lemezeket készített, írt és hangszerelt a jazz, a latin jazz, a pop, a salsa, a funk, az R&B és a világzene krémjének. Olyan nevekkel dolgozott, mint Jennifer Lopez, Paul Simon, George Benson, Eddie Palmieri, Woody Shaw, Kenny Kirkland, Chris Botti, Tower Of Power, Randy Brecker, Chaka Khan, Michel Camilo, Willie Colon, Ruben Blades és Richard Bona.

Stu Mindeman négyéves kora óta zongorázik. A világ minden táján fellépett már. Olyan világhírű művészekkel lépett már közösen színpadra, mint Branford Marsalis, Kurt Elling, Gloria Estefan, Ana Tijoux, Francesca Ancarola, Miguel Zenón, Antonio Sanchez és Kirk Whalum.