Magyar leiras:

Kedves Jegyvásárló!
Az eredetileg 2022. január 10-én a Lóvasútra tervezett Forradalmi etűdök-Paganini (Bősze Ádám előadása) című rendezvény betegség miatt új időpontban és másik helyszínen kerül megrendezésre.

Új helyszín és időpont:
2022. február 21. (hétfő) 19.30 óra,
MOMkult Kupolaterem

A megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontban megtartásra kerülő eseményre, vagy visszaválthatóak legkésőbb 2022. január 15-ig. Jegyvisszaváltási szándékát kérjük, emailben jelezze a blaskovitsjozsef@momkult.hu címen.
——————————————————————————————————————————————————–

Felhívjuk látogatóink szíves figyelmét, hogy a MOMkult épületében a maszkviselés kötelező!
——————————————————————————————————————————————————–

Szükséges-e a forradalom a zenében? Szükséges-e ledönteni a falakat, átlépni a határokat ahhoz, hogy maradandót hozzunk létre? Nos, ahelyett, hogy zeneesztétikai sorozatot indítanánk inkább annak járunk utána, a kortárs hangversenykritika szerint mennyire volt forradalmár előadóművész Paganini, Liszt, Rahmanyinov, Toscanini, Callas, Horowitz vagy Cziffra? És ha igen (eláruljuk, ez a helyes válasz), akkor miben rejlett mindent elsöprő lendületük, játékuk, művészetük újdonságereje? Többek között ezekre a kérdésekre keres választ Bősze Ádám legújabb szórakoztató zenetörténeti sorozata.

A rendezvény a Cziffra György-Emlékév programsorozatának része – a további eseményeket keresse a cziffra100.com oldalon.

Magyarország Kormánya a 20. század egyik legkiemelkedőbb zongoraművészének centenáriumát hivatalos emlékév keretében ünnepli, az UNESCO pedig felvette a közösen ünnepelt évfordulók sorába. A Cziffra György-emlékév a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósul meg.

Fotó: Mátyássy Jónás

Kiemelt szponzor: MVM

    Jegyinfó | űrlap

    Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
    (jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)