Új időpont 2022. december 05. 19:00 Magyar leiras:

Tisztelt Nézőink!
Rendkívül sajnáljuk, hogy a MOMKultban 2022.11.17. 19:00 órára meghirdetett Hogyan értsük félre a nőket? Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka betegség miatt elmaradt.
Új időpont: 2022.12.05. 19:00
A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra vagy visszaválthatóak.
Amennyiben Önnek nem felel meg az új időpont, kérjük, jelezze a visszaváltási igényét válasz e-mailben, vagy a jegy@csanyisandor.hu e-mail címen 2022.11.22. 23:59-ig.
Jelen közleményben található információk a hatályos jogszabályi környezetnek megfelelően módosulhatnak, illetve visszavonásig érvényesek, újabb közlemény kiadása esetén hatályukat vesztik.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

_________________________

Mi a teendő, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, de a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra a kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat adni vezetés közben? Eljön-e az a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. És miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, örömeiről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka: nyolc különböző karakter – nyolcvan percben.