Magyar leiras:

Tisztelt Látogatóink!
Az elmaradó előadás kapcsán tesszük közzé a Csányi Sándor Produkció közleményét.

Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2021. december 31-ére meghirdetett Hogyan értsük félre a nőket? – Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka című produkciók közül a 17 órakor kezdődő előadást van lehetőségünk megtartani. A 20 órai előadásra a MOMkult jegypénztárában megváltott jegyek árkategórián belül becserélhetők a délutáni előadásra, vagy amennyiben a megváltozott időpont nem megfelelő, a jegyek árát visszatérítjük.

Jegycsere esetében kérjük, hogy az alábbiakban megadott e-mail címre szíveskedjenek a megváltott jegyek pontos helyadatait (szektor, oldal, sor, szék) elküldeni 2021.12.30. 23:59 óráig.
jegy@csanyisandor.hu
+36 30 894 7759
H-P 10.00-14.00

A MOMkultban személyesen vásárolt jegyek visszaváltása esetében a jegy@momkult.hu e-mailcímre szíveskedjenek írni, illetve a MOMkult jegypénztárába nyitvatartási időben befáradni!

Elnézését kérünk az okozott kellemetlenségért, köszönjük megértésüket!

Csányi Sándor Produkció

—————–

Felhívjuk látogatóink szíves figyelmét, hogy a MOMkult épületében a maszkviselés kötelező!

Tisztelt Látogatóink!
Az előadás a MOM Kulturális Központ előre meghirdetett, belépőjegyes, ültetett, kulturális/művészeti eseménye, így védettségi igazolvány nélkül is látogatható.
Együttműködésüket köszönjük!

—————————————————————————–

Mi a teendő, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, de a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra a kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat adni vezetés közben? Eljön-e az a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. És miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, örömeiről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka: nyolc különböző karakter – nyolcvan percben.

Kedves Érdeklődők, tisztelt Vendégek!
Felhívjuk figyelmüket, hogy az előadásra a későn érkezőket nem áll módunkban beengedni.
Köszönjük megértésüket!