Magyar leiras:

Tisztelt Jegyvásárló!

„A 2020.12.03-án, 2020.12.13-án és 2020.12.23-án elmaradt Csányi Sándor: Hogyan értsük félre a nőket? című előadásának pótlása 2021.06.11-én 19:00 órakor kerül megrendezésre. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra,  vagy kategórián belül átcserélhetőek, illetve visszaválthatóak.

További információ: ugyfelszolgalat@tixa.hu

Szeretnénk mindenkinek felhívni a figyelmét, hogy a MOMkult belső tereibe életkortól függetlenül kizárólag névre szóló érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépni, mely személyazonosítására alkalmas igazolvánnyal együtt érvényes.

A MOMkult teljes területén mindannyiunk védelme érdekében, a szájat és az orrot eltakaró maszk viselése továbbra is kötelező!

Akinek még nincs oltási igazolványa, és az előadás napjáig várhatóan nem is lesz, annak a jegyeinek az árát visszautaljuk, a visszaváltási igények 2021. május 21. 12:00-ig jelezhetők az ugyfelszolgalat@tixa.hu email címen.

Jelen közleményben található információk a hatályos jogszabályi környezetnek megfelelően módosulhatnak, illetve visszavonásig érvényesek, újabb közlemény kiadása esetén hatályukat vesztik.

Kérjük, segítse a gyors, torlódásmentes bejutást jegyének és igazolványainak előkészítésével!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!”

—————————————————————————————————————————————————
Mi a teendő, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, de a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra a kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat adni vezetés közben? Eljön-e az a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. És miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás, azonban további kérdéseket vet fel az együttélés nehézségeiről és szépségeiről.

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka: nyolc különböző karakter – nyolcvan percben.

Kedves Érdeklődők, tisztelt Vendégek!
Felhívjuk figyelmüket, hogy az előadásra a későn érkezőket nem áll módunkban beengedni.
Köszönjük megértésüket!

    Jegyinfó | űrlap

    Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
    (jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)