Magyar leiras:

A 2020.11.13-án elmaradt Csányi Sándor – Hogyan értsük félre a nőket? c. előadásának a pótlása 2021.06.03. 19.30 órakor kerül megrendezésre. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra vagy visszaválthatók 2021.05.14. 12:00-ig.

A MOMkult belső tereibe az oltással nem rendelkezők védelmében – életkortól függetlenül – kizárólag saját nevére szóló érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépni (érvényes védettségi igazolvány, valamint a személyazonosításra alkalmas  igazolvány egyidejű bemutatása mellett).

A MOMkult teljes területén a szájat és orrot eltakaró maszk viselése továbbra is kötelező!Jelen közleményben található információk a hatályos jogszabályi környezetnek megfelelően módosulhatnak, illetve visszavonásig érvényesek, újabb közlemény kiadása esetén hatályukat vesztik.

Belépéskor az igazolványokat ellenőrizzük. Kérjük, segítse a gyors, torlódásmentes bejutást jegyének és igazolványainak előkészítésével!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

MOMkult

—————————————————————————————————————————————————
Mi a teendő, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, de a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra a kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat adni vezetés közben? Eljön-e az a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. És miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás, azonban további kérdéseket vet fel az együttélés nehézségeiről és szépségeiről.

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka: nyolc különböző karakter – nyolcvan percben.

Kedves Érdeklődők, tisztelt Vendégek!
Felhívjuk figyelmüket, hogy az előadásra a későn érkezőket nem áll módunkban beengedni.
Köszönjük megértésüket!

    Jegyinfó | űrlap

    Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
    (jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)