Magyar leiras:

Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020.november.10-én éjféltől életbe lépő kormányrendeletnek megfelelően a 2020.december.31-ig meghirdetett, Hogyan értsük félre a nőket? előadások későbbi időpontban kerülnek megrendezésre. Az új időpontról a rendezvényekre vonatkozó intézkedések feloldását követően küldjük a tájékoztatást, addig is kérjük szíves türelmüket. A megváltott jegyek automatikusan érvényesek a pótelőadásra azokkal további teendőjük nem lesz.

Megértésüket köszönjük, jó egészséget kívánunk!

Csányi Sándor Produkció

——————————————————————————————————————————

Mi a teendő, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, de a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra a kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat adni vezetés közben? Eljön-e az a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. És miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás, azonban további kérdéseket vet fel az együttélés nehézségeiről és szépségeiről.

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka: nyolc különböző karakter – nyolcvan percben.

Kedves Érdeklődők, tisztelt Vendégek!
Felhívjuk figyelmüket, hogy az előadásra a későn érkezőket nem áll módunkban beengedni.
Köszönjük megértésüket!