Magyar leiras:

Produkció közleménye:

Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. november 10-én éjféltől életbe lépő kormányrendeletnek megfelelően a 2020. december 31-ig meghirdetett Hogyan értsük félre a nőket? előadások elmaradnak.

Ezek az előadások a rendezvényekre vonatkozó feloldó intézkedést követően kerülnek megrendezésre. Az új időpontról a későbbiekben küldünk tájékoztatást. A megváltott jegyek automatikusan érvényesek a pótelőadásra.

Megértésüket köszönjük, jó egészséget kívánunk!

Csányi Sándor Produkció

———————————————————————————————————

 

 

Mi a teendő, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, de a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra a kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat adni vezetés közben? Eljön-e az a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. És miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás, azonban további kérdéseket vet fel az együttélés nehézségeiről és szépségeiről.

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka: nyolc különböző karakter – nyolcvan percben.

Kedves Érdeklődők, tisztelt Vendégek!
Felhívjuk figyelmüket, hogy az előadásra a későn érkezőket nem áll módunkban beengedni.
Köszönjük megértésüket!

    Jegyinfó | űrlap

    Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
    (jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)